contact  |   login  |  kies je taal       
 
   Learn Spanish Granada
   Español en Granada
   Spanischkurs Granada
   L'espagnol Granada
   Spagnolo a Granada
   Испанский в Гранаде 
   Spanska i Granada
 
nu boeken
spanje
san sebastian valencia
salamanca granada
barcelona malaga
madrid  
latijns amerika
follow us
       
Spaans leren in Granada
   
Inwoners 280.000
Temperatuur zomer 30°C winter 18°C
Omschrijving Schitterende historische stad met invloeden uit verschillende culturen. Met ruim 60.000 studenten een van de grotere studentensteden in Spanje. De locale bevolking is erg hartelijk en altijd in voor een praatje. Het hart van Andalusië.
Trekpleisters Het Alhambra (op de UNESCO wereld erfgoed lijst), het Islamitische oude stadsdeel Albayzín, de processies in Semana Santa.
Vrije tijd Flamenco show bezoeken, paardrijden, skiën of hiken in de Sierra Nevada, tapas tour in de typische barretjes in het Albayzín en el Campo del Príncipe, excursies naar Cordoba, Sevilla, kite- en windsurfmekka Tarifa, Marokko etc.
   
 

Granada is prachtig gelegen op heuvels aan de voet van de Sierra Nevada. Het is een universiteitsstad en mede hierdoor zie je heel veel jonge mensen op straat. De meest bekende trekpleister in Granada is ongetwijfeld het Alhambra.

Het Alhambra was vroeger een Arabische wijk met paleizen, parken, moskeeën en ruim 40.000 inwoners. Tegenwoordig kan je rondwandelen in de paleizen en de eindeloze tuinen. Voor een drankje en een hapje komt jong en oud Granada naar het Plaza Bib-Rambla, in het oude centrum.

Tegenover het Alhabra ligt het Albaycin, met de vele kleine flamenco- en tappas barretjes en schitterende uitzichten op het Alhambra en de bergen van de Sierra Nevada. Dus wil je Spaans leren in een authentieke Spaanse cultuur, dan is Granadade perfecte plaats voor jou.

 
 

© lingua - voorwaarden -  brochure -  groepsreizen -  contact lingua - 
 -