Nu boeken

Onze scholen in Spanje gaan vanaf 6 juli weer open! meer informatie

Examen voorbereidingscursussen

Examenvoorbereidingscursussen

Onze examenvoorbereidingscursussen zijn zorgvuldig opgezet om je zowel het vertrouwen als de taalvaardigheid te geven om uit te blinken tijdens je examen Spaans. Zij helpen je om een internationaal erkende Spaanse taalkwalificatie te behalen.

Het doen van een officieel examen is stressvol als je niet weet wat je te wachten staat, of je niet bewust bent van je minder sterke punten. Onze examenvoorbereidingscursussen helpen je hierbij en geven je het vertrouwen en de knowhow om te slagen. Linguaschools examenvoorbereidingscursussen zijn opgezet met het oog op de internationaal meest bekende en erkende Spaanse taalvaardigheidsexamens. Dit zijn de DELE, het bekendste Spaanse taalvaardigheidsexamen; de SIELE, een algemeen erkend, modulair vaardigheidsexamen; of een van de examens van de Kamer van Koophandel Madrid. Onze ervaren docenten zullen je volledig voorbereiden.

CURSUSDUUR 2-4 weken
INBEGREPEN Klasmateriaal en aanwezigheidscertificaat. Examenkosten zijn niet inbegrepen
STARTDATUM Varieert

DELE Examenvoorbereiding

Level: min. A2-niveau

De DELE examenvoorbereidingscursus is gemaakt voor studenten die de officiële en internationaal erkende DELE-certificering willen behalen. Dit examen is vooral belangrijk voor studenten die willen studeren aan een Spaanse universiteit of werken in een Spaanstalig land. De DELE (Diploma de Español como Lengua Extranjera) certificaten worden verleend door het Cervantes Instituut namens het Spaanse ministerie van Onderwijs. 

 

DELE-examens volgen de niveaus van het gemeenschappelijk Europees referentiekader voor talen (CEFR): A1, A2, B1, B2, C1, C2. Onze DELE voorbereidingscursussen variëren enigszins per bestemming. De DELE 10 cursus bestaat uit 2 privélessen per dag, van maandag tot en met vrijdag. 

 

Met de DELE 20 krijg je 4 lessen in een groep met andere studenten die ook bezig zijn met examenvoorbereiding. De DELE 20+5 en DELE 20+10 lijken op onze combinatiecursussen. Je volgt elke weekdag 4 lessen algemeen Spaans in een kleine groep, plus 1 of 2 privélessen, gericht op persoonlijke DELE examenvoorbereiding.

Beschikbaar in
DELE 10 (individueel)
DELE 20+5

SIELE examenvoorbereiding

Level: min. A1 niveau

De SIELE examenvoorbereidingscursus bereidt studenten voor op het SIELE examen. De SIELE is een Spaanse test en certificering opgesteld door het Instituto Cervantes, de Nationale Autonome Universiteit van Mexico en de Universiteit van Salamanca. Het SIELE is een taalvaardigheidsexamen dat de Spaanse taalvaardigheid certificeert volgens verschillende taalcompetentieniveaus. Het werkt met een puntensysteem dat gelijkwaardig is aan de niveaus van het gemeenschappelijk Europees referentiekader voor talen (CEFR): A1, A2, B1, B2 en C1. De SIELE 10 examenvoorbereidingscursus omvat 2 privélessen per dag, van maandag tot en met vrijdag, gericht op een persoonlijke SIELE examenvoorbereiding. De scholen waar we deze examenvoorbereidingscursussen aanbieden zijn ook officiële SIELE examencentra. Neem contact met ons op als je het examen direct na de taalcursus wilt afleggen.

Beschikbaar in

Examenvoorbereiding Kamer van Koophandel Madrid

Level: min. B2-niveau

Deze taalcursus bereidt u voor op een van de examens van de Kamer van Koophandel Madrid. Het examen zelf is geaccrediteerd door Universidad Alcalá de Henares en de Kamer van Koophandel Madrid. De examens van de Kamer van Koophandel Madrid richten zich op het gebruik van Spaans in een werkomgeving. Er zijn examens voor verschillende niveaus en werkvelden, bijvoorbeeld zakelijk Spaans, Spaans voor toerisme en medisch Spaans. De Business 10 cursus bestaat uit 2 privélessen per dag, van maandag tot en met vrijdag, en richt zich op een persoonlijke voorbereiding op een van de Examens van de Kamer van Koophandel Madrid. De scholen waar we deze examenvoorbereidingscursussen aanbieden zijn officiële examencentra van de Kamer van Koophandel Madrid. Neem contact met ons op als je het examen direct na de taalcursus wilt afleggen.

Beschikbaar in