Nu boeken

Onze scholen in Spanje gaan vanaf 6 juli weer open! meer informatie

Intensieve groeps-cursussen

Intensieve cursussen Spaans

Leer Spaans in de leuke en stimulerende omgeving van een kleine groep. Onze intensieve groepscursussen zijn bedoeld voor mensen die Spaans willen leren, de lokale cultuur willen ervaren en nieuwe mensen van over de hele wereld willen ontmoeten.

De intensieve cursussen Spaans worden gegeven in kleine groepen, met studenten die het zelfde taalniveau hebben als jij. Je werkt aan alle aspecten van de taal: conversatie, grammatica, woordenschat, en begrijpend luisteren en lezen, en schrijven. De taalcursussen hebben een communicatief karakter en zijn ontworpen om je correcte taalgebruik en Spaanse spreekvaardigheid te verbeteren. Ze vergroten je vertrouwen en bereiden je voor op het spreken van Spaans in alledaagse situaties. De lessen worden over het algemeen tijdens de ochtend gegeven. Afhankelijk van het seizoen en de bestemming kunnen lessen ook 's middags zijn.

CURSUSDUUR min. 1 week tot 52 weken
INBEGREPEN Lesmateriaal en aanwezigheidscertificaat
START DATUM Elke maandag, met uitzondering van absolute beginners

Intensief 20 en Intensief 25

Level: alle niveaus

Aan de hand van een communicatieve methodiek zorgen de Intensief 20 en Intensief 25 cursussen voor een snelle verbetering en onderdompeling in de Spaanse taal. Het doel van deze cursussen is dat je kunt communiceren en je Spaans kunt toepassen in alledaagse situaties. Met de Intensief 20 en Intensief 25 heb je respectievelijk 4 en 5 lessen per dag, van maandag tot en met vrijdag. Er is een korte pauze voor koffie of een snack tussen de lessen.

Beschikbaar in
Intensief 20
Alle bestemmingen
Intensief 25

Intensief 30

Level: min. A1 niveau

De Intensief 30 biedt 6 groepslessen per dag van maandag tot en met vrijdag. Het werkt net zo als de intensief 20, maar biedt 2 extra kleine groepslessen per dag. Deze extra groepslessen worden over het algemeen gegeven in nog kleinere groepen en richten zich op conversatie, waardoor je beter Spaans spreekt en beter communiceert. 

Omdat de extra lessen vooral gericht zijn op conversatie, vereist de Intensief 30 dat je ten minste over een basisniveau Spaans beschikt. Als je een absolute beginner bent en een intensieve taalcursus wilt, raden we je aan om een van de combinatiecursussen te kiezen.

50+

Level: min. A1 niveau

Onze standaard cursussen Spaans zijn perfect geschikt voor studenten in de vijftig of zestig of ouder. We hebben studenten van alle leeftijden, het hele jaar door. We bieden echter de 50+ cursus Spaans aan gericht op studenten ouder dan 50 jaar die liever uitsluitend met hun eigen leeftijdsgenoten les hebben. Deze taalcursus omvat 4 lessen per dag, van maandag tot en met vrijdag. De rest van de dag kun je deelnemen aan excursies en de lokale cultuur ervaren. In Granada, Spanje, bieden we je bijvoorbeeld activiteiten zoals een begeleide Albaicin-tour, een tapasavond, een workshop over het lezen van Spaanse kranten of een bezoek aan een Flamenco-show. In Cusco, Peru, gaan de klassenactiviteiten van een bezoek aan een school, een weeshuis, tot een lokale markt of ambachtenmarkt.

Beschikbaar in