Nu boeken

Linguaschools accreditaties

Linguaschools accreditaties

Lidmaatschappen en accreditaties

Bij Linguaschools zijn we van mening dat je kwaliteit op vele manieren kunt meten. In de eerste plaats worden we beoordeeld door de tevredenheid en vooruitgang van onze studenten. Onze scholen zijn gecertificeerd en geaccrediteerd door verschillende internationale organisaties, nog een indicatie van hun hoge kwaliteitsnormen. 

Instituto Cervantes

Het Instituto Cervantes is een van de meest prestigieuze en belangrijke accreditatie-instanties voor Spaanse taalscholen. Scholen moeten voldoen aan hoge kwaliteitsnormen qua onderwijs en schoolfaciliteiten. Het Instituto Cervantes staat onder toezicht van het Spaanse ministerie van Onderwijs. Onze scholen in Barcelona, Valencia, Madrid, Malaga, Salamanca, San Sebastian en Granada (Spanje) zijn geaccrediteerd. In Latijns-Amerika zijn onze scholen in Buenos Aires (Argentinië), Tamarindo (Costa Rica) alle geaccrediteerd.

Kamer van Koophandel Madrid

De Kamer van Koophandel Madrid heeft vier van onze scholen geaccrediteerd als officiële examencentra voor het examen van de Kamer van Koophandel Madrid: Barcelona, Granada, Málaga en San Sebastian. Het examen zelf is tot stand gekomen in samenwerking met de Universidad Alcalá de Henares.

FEDELE

De Federación Española de Escuelas de Español para Extranjeros (FEDELE) is een vereniging van Spaanse taalscholen in Spanje. Haar belangrijkste doel is het bevorderen van een hoge kwaliteit van het Spaanse onderwijs in Spanje. Onze scholen in Barcelona, Granada, Valencia, Madrid, Salamanca en San Sebastian (Spanje) zijn lid van FEDELE.

CSN

Linguaschools is well known by the Swedish organization CSN and our students can receive grants in order to accomplish their Spanish studies. CSN is an entity managed by the Swedish educational organs, that helps and awards loans to Swedish students, for funding language courses abroad. Many of our Swedish students apply for CSN grant to support their study in our school.

Erasmus +

Het Erasmus+ is het onderwijsprogramma van de Europese Commissie. Onze scholen in Barcelona, Granada en San Sebastian zijn erkend als officiële partner van dit programma.