Nu boeken

Onze scholen in Spanje gaan vanaf 6 juli weer open! meer informatie

Accommodatie

Accommodatie

Je thuis voelen begint met een plek waar je je prettig voelt. Al onze accommodaties zorgen ervoor dat je je snel thuis voelt in een nieuwe stad, een nieuw land en een nieuwe cultuur.

Wij zijn ervan overtuigd dat comfortabele en hoogwaardige accommodatie een belangrijke voorwaarde is voor een geslaagd verblijf in het buitenland. Onze accommodatie biedt je een echt huiselijke omgeving, of het nu in een gedeeld appartement, een studentenresidentie of bij een gastgezin is.

Ook als je op avontuur gaat, heb je af en toe behoefte aan een eigen plek. In al onze accommodaties heb je voldoende privacy en onafhankelijkheid. Terwijl je tegelijk nieuwe ervaringen beleeft en nieuwe vrienden maakt. Onze accommodaties helpen je aan een complete Spaanse ervaring en bieden eindeloze mogelijkheden om je nieuw geleerde Spaans te oefenen en te verbeteren. 

Gedeeld appartement <br>
Gedeelde appartementen bieden comfortabele accommodatie. Je deelt ze met een mix van andere taalschoolstudenten en locals (dit varieert per locatie), wat je veel gelegenheid biedt om te converseren in het Spaans op een niveau dat bij je past. Appartementen zijn gesitueerd in lokale buurten en je voelt je er echt onderdeel van een gemeenschap, door ontmoetingen met de buren en het ontdekken van favoriete cafés en straten. Deze appartementen geven je de flexibiliteit en onafhankelijkheid om je eigen avonturen te beleven. Gemeenschappelijke ruimtes worden gedeeld en in alle gedeelde appartementen heb je een eigen slaapkamer.  

Gastgezin <br>
Een verblijf bij een gastgezin is een onvergetelijke culturele ervaring en de beste manier om je Spaans ook buiten de klas te oefenen. Je leert de nuances van de cultuur en taal tijdens de maaltijden met het gezin en het delen van hun dagelijkse bezigheden. Logeren bij een gastgezin geeft je een uniek inzicht in een nieuwe cultuur. Je leeft echt als een local en krijgt begrip voor een andere manier van leven. Bij gastgezinnen heb je je eigen slaapkamer en privacy.  

Studentenresidentie <br>
Sommige van onze scholen bieden een studentenresidentie. Het is een geweldige kans om bevriend te raken met andere taalschoolstudenten. Je kunt samen Spaans oefenen en de lokale manier van leven leren kennen. Verblijven zijn over het algemeen heel dicht bij de taalschool en sommige bieden zelfs maaltijden.