Nu boeken

Accommodatie

Accommodatie

Je thuis voelen begint met een plek waar je je prettig voelt. Al onze accommodaties zorgen ervoor dat je je snel thuis voelt in een nieuwe stad, een nieuw land en een nieuwe cultuur.

Wij zijn ervan overtuigd dat comfortabele en hoogwaardige accommodatie een belangrijke voorwaarde is voor een geslaagd verblijf in het buitenland. Onze accommodatie biedt je een echt huiselijke omgeving, of het nu in een gedeeld appartement, een studentenresidentie of bij een gastgezin is.

Ook als je op avontuur gaat, heb je af en toe behoefte aan een eigen plek. In al onze accommodaties heb je voldoende privacy en onafhankelijkheid. Terwijl je tegelijk nieuwe ervaringen beleeft en nieuwe vrienden maakt. Onze accommodaties helpen je aan een complete Spaanse ervaring en bieden eindeloze mogelijkheden om je nieuw geleerde Spaans te oefenen en te verbeteren. 

Gedeeld appartement 
Gedeelde appartementen bieden comfortabele accommodatie. Je deelt ze met een mix van andere taalschoolstudenten en locals (dit varieert per locatie), wat je veel gelegenheid biedt om te converseren in het Spaans op een niveau dat bij je past. Appartementen zijn gesitueerd in lokale buurten en je voelt je er echt onderdeel van een gemeenschap, door ontmoetingen met de buren en het ontdekken van favoriete cafés en straten. Deze appartementen geven je de flexibiliteit en onafhankelijkheid om je eigen avonturen te beleven. Gemeenschappelijke ruimtes worden gedeeld en in alle gedeelde appartementen heb je een eigen slaapkamer.  

Gastgezin
Een verblijf bij een gastgezin is een onvergetelijke culturele ervaring en de beste manier om je Spaans ook buiten de klas te oefenen. Je leert de nuances van de cultuur en taal tijdens de maaltijden met het gezin en het delen van hun dagelijkse bezigheden. Logeren bij een gastgezin geeft je een uniek inzicht in een nieuwe cultuur. Je leeft echt als een local en krijgt begrip voor een andere manier van leven. Bij gastgezinnen heb je je eigen slaapkamer en privacy.  

Studentenresidentie
Sommige van onze scholen bieden een studentenresidentie. Het is een geweldige kans om bevriend te raken met andere taalschoolstudenten. Je kunt samen Spaans oefenen en de lokale manier van leven leren kennen. Verblijven zijn over het algemeen heel dicht bij de taalschool en sommige bieden zelfs maaltijden.  
 

Faq

Kan ik op eigen gelegenheid een accommodatie zoeken?

Ja natuurlijk. Wij bieden onze accommodatie als een extra service aan onze studenten, maar als je je eigen accommodatie wilt vinden, is dat geen enkel probleem. Dan boek gewoon alleen de cursus Spaans.

Zijn energierekeningen inbegrepen?

De accommodatie prijs is inclusief alle rekeningen, zoals internet, water, gas en elektriciteit. Er worden geen extra kosten in rekening gebracht. In sommige gevallen is een borg vereist en informeren wij je vooraf hierover. De borg wordt terugbetaald wanneer er geen schade/problemen zijn opgetreden. Op de meeste bestemmingen hebben accommodaties wasmachines die gratis te gebruiken zijn. Zo niet, dan wordt dit specifiek vermeld.

Op welke dag is het in- en uitchecken?

Standaard is de accommodatie gereserveerd vanaf de zondag voor de start van de cursus, tot de zaterdag na de cursus. Extra nachten zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op aanvraag geboekt worden. Per nacht wordt een extra bedrag in rekening gebracht. In Valencia zonder extra kosten op zaterdag kunt aankomen en in Montañita en Tamarindo zonder extra kosten op zondag kunt vertrekken, maar je moet dit wel vooraf aangeven. Als je een van deze extra nachten wilt boeken, laat dan een opmerking achter op het online inschrijvingsformulier of stuur ons een e-mail met je verzoek.

Kan ik mijn accommodatie wijzigen als ik niet tevreden ben?

Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met je accommodatie, ga dan naar de receptie van de taalschool. In de meeste gevallen kunnen kleine problemen gemakkelijk worden opgelost. Als je nog steeds wilt veranderen, kan dat zolang we iets dergelijks beschikbaar hebben en je een goed reden hebt. In sommige gevallen is een wijziging mogelijk, maar worden er wel wijzigingskosten in rekening gebracht.

Moet ik mijn accommodatie schoonmaken?

Een schoonmaakservice is inbegrepen in de prijs. Echter, deze service heeft meestal alleen betrekking op de gemeenschappelijke ruimtes, zoals de badkamer, keuken en woonkamer. Er wordt verwacht dat je je eigen kamer schoonhoudt en zorgt voor de dagelijkse schoonmaak, de afwas, het buitenzetten van afval, enz.