Nu boeken

Onze scholen in Spanje gaan vanaf 6 juli weer open! meer informatie

Combinatie cursussen

Spaanse combinatie cursussen

Deze taalcursussen zijn bedoeld voor studenten die een meer intensieve en persoonlijke Spaanse leerervaring zoeken. Ze combineren de persoonlijke aandacht van privélessen met de levendige dynamische en internationale sfeer van groepslessen.

Les hebben in kleine groepen biedt de gelegenheid om met andere studenten te praten en te leren in een leuke, stimulerende omgeving. Bij de individuele lessen kun je zelf het onderwerp bepalen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om het accent te leggen op het gebruik van Spaans in een zakelijke of medische context. Of je kunt je concentreren op grammatica, spreekvaardigheid, of een gebied waar je meer moeite hebt. Omdat de individuele lessen zijn aangepast aan jouw wensen en capaciteiten, leer je met deze taalcursus sneller Spaans. De meeste lessen vinden doorgaans plaats in de ochtend. Afhankelijk van het seizoen en de bestemming kunnen lessen ook 's middags zijn.

CURSUSDUUR min. 1 week tot 52 weken
INBEGREPEN Lesmateriaal en aanwezigheidscertificaat
START DATUM Elke maandag, met uitzondering van absolute beginners

Intensief 20+5

Level: alle niveaus

Vul de Spaanse Intensief 20 aan met 5 privélessen per week. Dit betekent 1 extra privéles per dag, van maandag tot en met vrijdag. De privélessen worden meestal direct vóór of na je groepslessen gepland. 

Deze taalcursus is perfect als je een specifiek onderwerp hebt waarop je je wilt concentreren, zoals het gebruik van Spaans in een zakelijke of medische omgeving, spreekvaardigheid of enkele grammaticale aspecten waarmee je meer moeite hebt.

Intensief 20+10

Level: alle niveaus

Dit is een van de meest intensieve taalcursussen en leidt tot snelle verbeteringen. Naast de Spaanse Intensief 20 heb je hierbij 10 privélessen per week. Dit betekent 2 extra privélessen per dag, van maandag tot en met vrijdag. Deze privélessen worden meestal direct vóór of na je groepslessen gepland. Deze taalcursus is perfect als je snel Spaans wilt leren, vooral als er een specifieke reden is waarom je Spaans leert; zoals zakelijke, medische of andere beroepsmatige redenen. Terwijl groepslessen een solide basis vormen om Spaans te leren, richten privélessen zich op wat voor jou het belangrijkst is. Als je beperkt tijd hebt en het meeste uit je verblijf wilt halen, is dit de taalcursus voor jou.

Beschikbaar in
Alle bestemmingen

Intensief 30+5

Level: alle niveaus

Qua intensiteit is deze taalcursus vergelijkbaar met de Intensief 20+10 combinatie cursus. Je krijgt 7 lessen per dag, waarvan 6 groepslessen en 1 privéles direct ervóór of erna. Maandag t/m vrijdag. De privélessen zijn zeer nuttig om te werken aan een van je zwakkere gebieden, waardoor je betere allround Spaanse taalvaardigheden ontwikkelt. Zo kun je bijvoorbeeld profiteren van geïndividualiseerde ondersteuning met grammatica, spreekvaardigheid of schrijven. Deze privélessen kunnen zich ook richten op onderwerpen die meestal niet in groepslessen worden behandeld, zoals medisch of zakelijk Spaans.

Beschikbaar in