Nu boeken

Combinatie taalcursus

Spaanse groepscursus gecombineerd met privéles

Deze taalcursussen zijn bedoeld voor studenten die een meer intensieve en persoonlijke Spaanse leerervaring zoeken. Ze combineren de persoonlijke aandacht van privélessen met de levendige dynamische en internationale sfeer van groepslessen.

Les hebben in kleine groepen biedt de gelegenheid om met andere studenten te praten en te leren in een leuke, stimulerende omgeving. Bij de individuele lessen kun je zelf het onderwerp bepalen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om het accent te leggen op het gebruik van Spaans in een zakelijke of medische context. Of je kunt je concentreren op grammatica, spreekvaardigheid, of een gebied waar je meer moeite hebt. 

Omdat de individuele lessen zijn aangepast aan jouw wensen en capaciteiten, leer je met deze taalcursus sneller Spaans. De meeste lessen vinden doorgaans plaats in de ochtend. Afhankelijk van het seizoen en de bestemming kunnen lessen ook 's middags zijn.

CURSUSDUUR min. 1 week tot 52 weken
INBEGREPEN Lesmateriaal en aanwezigheidscertificaat
START DATUM Elke maandag, met uitzondering van absolute beginners

Intensief 20+5

Level: alle niveaus

Vul de Spaanse Intensief 20 aan met 5 privélessen per week. Dit betekent 1 extra privéles per dag, van maandag tot en met vrijdag. De privélessen worden meestal direct vóór of na je groepslessen gepland. 

Deze taalcursus is perfect als je een specifiek onderwerp hebt waarop je je wilt concentreren, zoals het gebruik van Spaans in een zakelijke of medische omgeving, spreekvaardigheid of enkele grammaticale aspecten waarmee je meer moeite hebt.

Intensief 20+10

Level: alle niveaus

Dit is een van de meest intensieve taalcursussen en leidt tot snelle verbeteringen. Naast de Spaanse Intensief 20 heb je hierbij 10 privélessen per week. Dit betekent 2 extra privélessen per dag, van maandag tot en met vrijdag. Deze privélessen worden meestal direct vóór of na je groepslessen gepland. 

Deze taalcursus is perfect als je snel Spaans wilt leren, vooral als er een specifieke reden is waarom je Spaans leert; zoals zakelijke, medische of andere beroepsmatige redenen. Terwijl groepslessen een solide basis vormen om Spaans te leren, richten privélessen zich op wat voor jou het belangrijkst is. Als je beperkt tijd hebt en het meeste uit je verblijf wilt halen, is dit de taalcursus voor jou.

Intensief 30+5

Level: alle niveaus

Qua intensiteit is deze taalcursus vergelijkbaar met de Intensief 20+10 combinatie cursus. Je krijgt 7 lessen per dag, waarvan 6 groepslessen en 1 privéles direct ervóór of erna. Maandag t/m vrijdag. De privélessen zijn zeer nuttig om te werken aan een van je zwakkere gebieden, waardoor je betere allround Spaanse taalvaardigheden ontwikkelt. Zo kun je bijvoorbeeld profiteren van geïndividualiseerde ondersteuning met grammatica, spreekvaardigheid of schrijven. Deze privélessen kunnen zich ook richten op onderwerpen die meestal niet in groepslessen worden behandeld, zoals medisch of zakelijk Spaans.

Beschikbaar in

Faq

Wanneer begint de cursus?

Alle groepscursussen beginnen op een maandag en eindigen op een vrijdag. Midden in de week beginnen is niet mogelijk.  De meeste cursussen beginnen elke maandag van het jaar. Als maandag een feestdag is en de school gesloten is, begint de cursus op een dinsdag. Er zijn vaste startdata voor absolute beginners en voor een aantal speciale cursussen, zoals examenvoorbereidingscursussen of de extensieve avondcursussen. Individuele lessen op maat kunnen beginnen op verschillende weekdagen. 

Hoe laat begint de eerste les?

De exacte aanvangstijd wordt genoteerd op je persoonlijke pagina, uiterlijk 5 dagen voor de start van je taalcursus. Afhankelijk van de bestemming kan dit ergens tussen 7:30 en 9:00u zijn, maar kan het ook 's middags zijn.

Wat gebeurt er als er geen studenten zijn met hetzelfde niveau als ik?

Als Spaanse taalspecialisten hebben alle Linguaschools taalscholen het hele jaar door een behoorlijk aantal leerlingen van verschillende niveaus. Dit betekent dat we altijd in staat zijn om groepen studenten van hetzelfde niveau te vormen. In het uitzonderlijke geval dat je de enige student op jouw niveau bent, ontvang je een kleiner aantal privé-lessen in plaats van de groepslessen. 

Wat is het rooster?

Over het algemeen vinden groepslessen plaats in de ochtenden tussen 9:00 en 14:00 uur en 's middags tussen 14:00 en 19:00 uur. Het tijdschema verschilt per bestemming en kan tijdens piekuren worden gewijzigd.

Ik denk dat het niveau van mijn groep te hoog of te laag is. Wat kan ik doen?

Neem eerst contact op met het secretariaat van de taalschool als je denkt dat je in een groep zit die op het verkeerde niveau voor jou les krijgt. Deze zal dit bespreken met je leraar of de hoofdleraar en je informeren over de mogelijkheden om je over te plaatsen naar een andere groep.

Wie zijn mijn klasgenoten?

De leeftijd, nationaliteit en achtergrond van Linguaschools studenten is zeer divers. Of je nu een student aan de universiteit bent of de afgelopen 20 jaar niet hebt gestudeerd, de sfeer op de scholen zorgt ervoor dat je je meteen thuis voelt.
Van juli tot september is er een groter percentage relatief jongere mensen (studenten) dan tijdens de rest van het jaar. Onze studenten komen van over de hele wereld. Dit varieert een beetje per bestemming, dus als je dit exacter wilt weten, bekijk dan de statistieken die op de pagina van elke bestemming worden weergegeven.

Krijg ik een certificaat?

Ja, op de laatste dag van je cursus ontvang je een certificaat met hierop de periode die je op de taalschool hebt gezeten, het aantal lessen dat je hebt bijgewoond en het niveau dat je hebt bereikt. Een aanwezigheid van ten minste 80% is noodzakelijk om een dergelijk certificaat te ontvangen.