Nu boeken

Spaans leren in Malaga

Malaga

Malaga wordt nogal eens ondergewaardeerd; dat is geweldig, omdat je alle geschiedenis en lokale Spaanse sfeer kunt opsnuiven zonder te veel last te hebben van andere toeristen. 

Malaga is een puzzel die 2000 jaar geschiedenis weerspiegelt. Een Romeins amfitheater staat vlakbij een Moors Fort. Picasso werd hier geboren en zijn museum is gehuisvest in een 16e-eeuws paleis. Een barokke kathedraal ligt op een steenworp afstand van moderne graffiti en eigentijdse sterrenrestaurants.

In het begin lijkt het misschien alsof het om verschillende steden in één gaat. Het mooie van tijd doorbrengen in Malaga is dat je de unieke rode draad ontdekt die alle verschillende stukken met elkaar verbindt. Dit is een stad die trots is op haar complexe verleden en tegelijk hard aan haar toekomst werkt. Zorg dat je er nu bij bent, voordat de rest van de wereld erachter komt.

Een ontspannen middag in Malaga betekent dat je vele kanten op kunt. Ga op zoek naar een specifiek stukje geschiedenis, bijvoorbeeld in het Alcazaba. Lounge op een Mediterraans strand, eventueel met een potje beachvolleybal. Volg het spoor van Picasso of ontdek Soho, de nieuwe kunstwijk. Ontspan in een van de parken of maak een wandeling langs de nieuwe kustpromenade.

Je raakt steeds meer in de ban van deze stad en haar speciale karakter. En waarschijnlijk koester je Malaga als een goed bewaard geheim. 

Malagueta Beach

Malaga is een stad die pal aan het strand ligt. Een bezoek aan Malagueta is niet iets éénmaligs, maar iets dat je bijna elke dag doet. Neem een duik in de Middellandse Zee, eet in een chiringuito (strandbar) en wandel over de schaduwrijke promenade.

Picasso

De meest herkenbare artiest van de 20e eeuw werd geboren in Malaga. In het museum ga je op een reis van de jeugdwerken naar beroemde meesterwerken, en je ziet de stukken die Picasso zelf verzamelde ter inspiratie.

Alcazaba

Het Alcazaba, vol met Moorse schoonheid, is een oude citadel die hoog boven de Middellandse Zee torent. Fonteinen vullen de tuinen en versterkte ruïnes zijn getuige van de tijd toen Malaga echt in ontwikkeling was. Het Alcazaba is 's avonds verlicht, waardoor het een uitstekend oriëntatiepunt is tijdens je verblijf.

Haven van Malaga

De haven is de moderne kant van Malaga en uitgegroeid tot een levendige plek om de hele dag en avond door te brengen. Ook al stap je niet aan boord van een schip, als je over de promenade loopt voel je de verbinding met het water.

Oude stad

De oude binnenstad van Málaga is ouder dan de meeste andere. Hij gaat 2000 jaar terug in de geschiedenis, en in de geplaveide steegjes kom je oog in oog met verschillende eeuwen. Maak kennis met de oude stad en ontdek je favoriete tapasbars en lokale winkels, plus pleinen waar je kunt genieten van de Spaanse manier van leven.

Onze taalschool in Málaga

Studenten Spaans studeren al sinds 1982 aan de Linguaschools Málaga. Het was een van de allereerste Spaanse scholen in Málaga en bevindt zich in het hart van de oude stad. Wandelen door de lokale buurt is genieten, met al fresco cafés, prachtige architectuur en talloze kleine tapasbars om uit te proberen. Hoe centraal ligt de school? Wel, Picasso werd geboren pal aan de overkant van het plein, in een herenhuis dat is omgebouwd tot museum. Dus als je Málaga echt wilt leren kennen, ben je op de juiste plek.

De school is in een historisch gebouw, met hoge plafonds die zorgen voor zeer open en ruime klaslokalen. 9 verschillende klaslokalen bieden ruimte aan leerlingen van alle niveaus, terwijl de ervaren leraren al meer dan 3 decennia hun mannetje (en vrouwtje) staan. Zoals met alle Linguaschools-locaties, is er een aantrekkelijke mix van taalschoolstudenten van over de hele wereld en van verschillende leeftijden, die Spaans leren in een ontspannen omgeving.

KLASLOKALEN 9 ruime klaslokalen met daglicht
ACCREDITATIES CEELE, Instituto Cervantes, CSN, SICTED, NACEM, Kamer van Koophandel Málaga
LOCATIE midden in het historische centrum van de stad (Plaza de la Merced)
MULTIMEDIA alle klaslokalen hebben multimedia apparatuur
OVERIGE FACILITEITEN Wi-Fi, gratis te gebruiken computers, bibliotheek, kortingen voor ontbijt of lunch aangeboden door bars naast de school
TALEN GESPROKEN DOOR PERSONEEL Engels, Spaans, Duits

Nationaliteiten mix

20%
DE
13%
Overig West-EU
11%
Scand
10%
VS
8%
VK
7%
IT
7%
FR
6%
Azië
5%
NL
13%
Anders

Leeftijden

icon course

Cursussen Spaans in Málaga

Dankzij het grote aantal klaslokalen en docenten zijn de taalcursussen Spaans in Málaga zorgvuldig afgestemd op je niveau Spaans. Bij groepslessen wordt je ingedeeld met studenten van vergelijkbaar taalniveau, maar van verschillende leeftijden en achtergronden. Deze gevarieerde groepen zorgen voor interessant en boeiende leerervaring.

Al onze Spaanse taalcursussen omvatten minstens 20 lessen per week. Je kunt 20 groepslessen combineren met 5 of 10 extra individuele lessen. Of uitsluitend individuele lessen kiezen. De Spaanse cursussen beginnen elke maandag en de school organiseert wekelijkse welkomstfeesten, zodat je meteen nieuwe vrienden van over de hele wereld leert kennen. 

GROEPSGROOTTE Max. 10 in een groep
LESDUUR 1 les = 50 minuten
MINIMUM LEEFTIJD 16 jaar

Combinatie taalcursus

Meer informatie
Intensief 20+5
Intensief 20+10

Individuele taalcursus

Meer informatie
Individueel 10 en Individueel 20
Individuele lessen op maat
Semi-individuele lessen op maat

Online Spaans met Linguaschools

Meer informatie
Extensief 4 online (groep)
Individueel 10 online

Houd er rekening mee dat de taalschool op feestdagen gesloten is. Alle lessen die worden gemist door een feestdag worden ingehaald.

Accommodaties

Of je nu in een gastgezin verblijft of in een gedeeld en volledig uitgerust appartement, je kunt genieten van je onafhankelijkheid terwijl je tegelijk je Spaans oefent. Alle accommodaties liggen op loopafstand van de school en helpen je in contact te komen met de geschiedenis en cultuur van Málaga. Je kunt erop rekenen dat ze schoon en comfortabel zijn met alle nodige privacy en voorzieningen. 

Beschikbaarheid Het hele jaar door
Afstand 25 minuten loop afstand
Gedeeld met Locals en/of taalschool studenten
Gedeeld appartement Standaard een- en tweepersoonskamer
Beschikbaarheid Het hele jaar door
Afstand 25 minuten loop afstand
Gedeeld met Locals en/of taalschool studenten
Gastgezin Eenpersoons- en tweepersoonskamer met halfpension
Gastgezin Een- en tweepersoonskamer met volpension

Reviews en ervaringen

Linguaschools Málaga
Lydia D. reviewed:
★★★★★
Linguaschools Málaga
Malaga, 29012, Plaza de la Merced, 20
Linguaschools Málaga
Donald C. Wilson reviewed:
★★★★★
Linguaschools Málaga
Malaga, 29012, Plaza de la Merced, 20
Bekijk alle reviews

Activiteiten

In Málaga ben je altijd Spaans aan het leren, zelfs als je deelneemt aan het gevarieerde programma van lokale activiteiten.

Het is leuk om betrokken te raken bij de lokale cultuur. Denk aan flamenco-danslessen, Spaanse kooklessen of gewoon een georganiseerde ontmoeting met andere Spaans sprekenden. Doordeweekse activiteiten zijn gratis of tegen kostprijs, en bieden een spannende manier om de taal te oefenen in dagelijkse situaties. En bij een verblijf in Malaga heb je een grote keuze aan weekend activiteiten, waaronder dagtochten naar Granada, Sevilla, Cordoba, Gibraltar of zelfs Marokko.

Week Sangría en quiz avonden

Week Flamenco- of salsa-danslessen

Week Beachvolleybal

Week Gastronomie workshop

Weekend Dagtocht naar Sevilla, Gibraltar of Granada

Weekend Bezoek aan de witte Andalusische dorpjes

Weekend Dagtocht naar Caminito del Rey

Weekend Bezoek aan Ronda en Setenil de las Bodegas