Nu boeken

Spaans leren in Valencia

Valencia

Een fantastische kuststad die het graag lokaal houdt. Valencia is ideaal om de Spaanse manier van leven te ervaren en je Spaans echt te verbeteren.

Een warme mediterrane sfeer begroet je in Valencia, nodigt je uit om op onderzoek uit te gaan en moedigt je aan om je Spaans goed te oefenen. De lokale bevolking is gastvrij, maakt graag een praatje met bezoekers en is vooral trots op hun kuststad. Waar Barcelona en Madrid de naam hebben, staat Valencia als derde stad van Spanje minder op de voorgrond. Het is uitgegroeid tot de meest leefbare stad van het land, en daardoor de plek bij uitstek om de Spaanse manier van leven te leren kennen.

Valencia is relaxed. Het strand is lang en nooit te druk. Een groen park doorkruist het hart van de stad en verbindt een historische wijk met in het oog springende moderne gebouwen. Moestuinen strekken zich uit aan de rand van de stad en er zijn talloze pleinen om het beroemde lokale gerecht te proeven - paella.

Een groot deel van Valencia is de laatste jaren herontwikkeld en de stad is uitgegroeid tot een echte culturele hub. De lokale bevolking wil die stijl graag met je delen, door middel van verschillende culturele enclaves die je kunt verkennen. Dit is ideaal voor het verbeteren van je Spaans. Maak gewoon een praatje met de lokale bevolking en deel deze fantastische stad met hen. Als je vertrekt, wil je geheid weer snel terugkomen.

Ciudad de las Artes y las Ciencias

Oftewel, de Stad van Kunst en Wetenschap. Deze collectie van eigentijdse gebouwen, die elegant langs het water krullen, zet Valencia in de architecturale schijnwerpers. Het is een prachtige plek met heel veel dingen die je kunt ontdekken.

Paella

Paella is afkomstig uit Valencia. Nergens kun je beter dit beroemde gerecht proeven en leren hoe het bereid wordt. Bezoek lokale restaurants en ontdek de fascinerende tradities van dit culinaire erfgoed.

Strand van Valencia

Schoon zand en warm mediterraan water - wat valt er nog meer te wensen als je een plek zoekt om te relaxen in de middag? Kom hier overdag ontspannen. En blijf daarna voor de levendige sfeer die er 's avonds heerst.

Turia rivierpark

Dit groene lint loopt door het hart van Valencia en verbindt de oude en nieuwe stad. De lokale bevolking komt naar het Turia rivierpark voor hun paseo (avondwandeling), of gewoon als de meest aangename manier om van A naar B te komen. Je zult hier zeker tijd doorbrengen, waarschijnlijk elke dag.

El Carmen

El Carmen, een doolhof van steegjes en pleinen, is de meest charmante buurt van Valencia. Het gonst van de lokale energie, dag en nacht. De historische gebouwen zijn zorgvuldig gerestaureerd en er is op bijna elke hoek wel een verrassing te vinden.

Valencia: het Museum voor Schone Kunsten

May 03, 2022

Op onze school in Valencia plannen we graag buitenschoolse activiteiten voor onze studenten. Het kla...

Meer informatie

Bezoek aan La Almoina

Feb 01, 2022

Hier bij Linguaschools Valencia zijn studenten erg geïnteresseerd in de Spaanse geschiedenis, dus na...

Meer informatie

Onze taalschool in Valencia

Stap binnen in een echte Spaanse villa, gelegen net buiten het oude centrum van Valencia. Doe alsof je thuis bent. Ontspan op de terrassen of neem een kopje koffie meer naar de tuin. Studeer in een van de 30 ruime klaslokalen en doe wat zelfstudie in de grote bibliotheek. Linguaschools Valencia vindt een uitstekende balans door een moderne ruimte om te studeren te bieden, en tegelijk het erfgoed en de cultuur van de stad te belichten. Er is zelfs een groot dakterras om gesprekken na de les te vervolgen.

Het gebied rond de school is ontspannend, maar biedt ook veel levendigheid. Je vindt Park Jardins del Real en de belangrijkste universiteit van Valencia op slechts een steenworp afstand. Een dergelijke locatie betekent dat je je echt kunt verdiepen in de stijl van Valencia, in nabijgelegen cafés, parken en hangplekken. Maar er is ook altijd een rustige plek om te rusten en studeren. Alle leraren zijn native speakers en hebben vele jaren ervaring, en hun passie voor lesgeven is bepalend voor je succes.

KLASLOKALEN 30 klaslokalen verdeeld over 2 gebouwen
ACCREDITATIES Instituto Cervantes, EAQUALS, CSN, DELE examencentrum, ST Prijswinnaar
LOCATIE Universiteitsgebied; 15 minuten lopen naar het stadscentrum
MULTIMEDIA digitale projectoren en audiosystemen
OPENBARE RUIMTES loungeruimte, privétuin en dakterrassen
OVERIGE FACILITEITEN Wi-Fi, bibliotheek, studeerkamer, gratis te gebruiken tablets, snacks en frisdrank machines
TALEN GESPROKEN DOOR PERSONEEL Engels, Spaans, Frans, Duits, Russisch, Oekraïens, Italiaans, Japans, Chinees, Portugees

Nationaliteiten mix

15%
DE
9%
NL
8%
IT
5%
FR
15%
Overig West-EU
6%
Oost-EU
5%
Azië
10%
CN
7%
RU
20%
Anders

Leeftijden

icon course

Cursussen Spaans in Valencia

Linguaschools Valencia heeft verscheidene taalcursussen die geschikt zijn voor verschillende studenten. De cursussen Spaans vinden plaats in kleine groepen en worden ingedeeld op basis van niveau Spaans. Studenten verschillende leeftijden en nationaliteiten hebben, wat zorgt voor een leuke en interessante leeromgeving. Groepscursussen beginnen elke maandag en kunnen 10 of 20 lessen per week omvatten, en worden aangevuld met individuele lessen.

Meer intensieve lessen zijn ook mogelijk met privécursussen Spaans. Bij Linguaschools Valencia kun je ook examenvoorbereiding doen, inclusief de internationaal geaccrediteerde DELE certificering. 

GROEPSGROOTTE Max. 10 in een groep
LESDUUR 1 les = 55 minuten
MINIMUM LEEFTIJD 16 jaar

Combinatie taalcursus

Meer informatie
Intensief 20+5
Intensief 20+10

Individuele taalcursus

Meer informatie
Individueel 10 en Individueel 20
Individuele lessen op maat
Semi-individuele lessen op maat

Semi-intensieve taalcursus

Meer informatie
Intensief 10
Extensief 4

Online Spaans met Linguaschools

Meer informatie
Extensief 4 online (groep)
Individueel 10 online

Houd er rekening mee dat de taalschool op feestdagen gesloten is. Alle lessen die worden gemist door een feestdag worden ingehaald.

Accommodatie

Al onze accommodaties in Valencia zijn zorgvuldig geselecteerd en is geschikt om Spaans te studeren. Gedeelde appartementen helpen je om nieuwe vrienden te maken en de stad verder te ontdekken. Logeren bij een gastgezin is een niet te missen culturele ervaring. Alle accommodaties die wij aanbieden, geven je optimaal de gelegenheid om  Valencia te ontdekken terwijl je Spaans leert.

Beschikbaarheid Het hele jaar door
Afstand 25 minuten loop afstand
Gedeeld met Locals en/of taalschool studenten
Gedeeld appartement Standaard een- en tweepersoonskamer
Met eigen badkamer Een- en tweepersoonskamer
Gelimiteerde beschikbaarheid
Met eigen badkamer Grote eenpersoonskamer - Valencia
Beschikbaarheid Het hele jaar door
Afstand 25 minuten loop afstand
Gedeeld met Locals en/of taalschool studenten
Gastgezin Eenpersoons- en tweepersoonskamer met halfpension
Gastgezin Een- en tweepersoonskamer met volpension

Zomers in Valencia kunnen heet zijn. Veel mensen openen dan gewoon hun ramen en laten een koel briesje door het appartement waaien. Maar in Valencia kun je ook kiezen voor een gedeeld appartement met airconditioning tegen meerprijs, onder voorbehoud van beschikbaarheid (details zijn te vinden op de prijspagina).
In Valencia kan je zonder extra kosten je accommodatie reserveren vanaf de zaterdag voor de cursus, in plaats van de standaard zondag. Geef dit aan in het boekingssysteem om het te reserveren.

Reviews en ervaringen

Gijs
Groningen, the Netherlands
Gijs from Holland and his life in Valencia
My name is Gijs Vaessen, I am a second year marketing student at the Hanze hogeschool Groningen (Netherlands). In this year there is a half year scheduled for an internship, I chose to do my internshi...
Lees meer
Linguaschools Valencia
Maritza Bruin reviewed:
★★★★★
Valencia, 46004, Carrer Bernat y Baldoví, 11
Linguaschools Valencia
Amrit Dhir reviewed:
★★★★★
Valencia, 46004, Carrer Bernat y Baldoví, 11
Linguaschools Valencia
曾懷嫻 reviewed:
★★★★★
Valencia, 46004, Carrer Bernat y Baldoví, 11
Great place to learn spanish and make friends, looking forward to go back to Valencia again!
Bekijk alle reviews

Activiteiten 

Valencia is een van de meest leefbare steden van Spanje en de lokale activiteiten van de school zorgen ervoor dat je je voelt als een local.

Er worden activiteiten georganiseerd die je helpen om het Valenciaanse leven te ervaren. Activiteiten op weekdagen zijn gratis of tegen kostprijs, dus geniet volop van etentjes op school of yoga in het park. Tijdens weekend activiteiten verken je de geschiedenis en het erfgoed in de stad; al doende leer je Spaans zonder het te beseffen.

Week Rondleiding door de stad

Week Taaluitwisseling en Salsa

Week Kookworkshop

Week Horchata proeven

Weekend Bezoek aan Lago de Anna

Weekend Dagtocht naar Peñiscola en het strand

Weekend Trip naar Calpe en Peñón

Weekend Bezoek aan La Albufera