Nu boeken

Taalcursus Spaans

Taalcursus Spaans

Linguaschools biedt een verscheidenheid aan taalcursussen Spaans, met iets voor elk taalvaardigheidsniveau en beschikbare tijd. Deze cursussen kunnen duren van 1 week tot een heel jaar.

Onze cursussen Spaans zijn gemaakt voor studenten van alle niveaus, leeftijden en nationaliteiten. Dit maakt onze taalscholen een interessante ontmoetingsplaats voor mensen van over de hele wereld met hetzelfde doel: het leren van de Spaanse taal terwijl ze de lokale cultuur ervaren. 

Onze taalcursussen in kleine groepen worden ingedeeld naar Spaans taalniveau en beginnen op elke maandag van het jaar. Het samenbrengen van studenten met verschillende achtergronden zorgt voor een stimulerende leeromgeving en helpt je om sneller te leren.  

Of je nu student bent, gepensioneerd, werkende of een tussenjaar neemt, we hebben altijd een taalcursus die past bij jouw behoeften. Onze cursussen in kleine groepen zijn aan te vullen met privélessen. We bieden ook examenvoorbereiding en speciale culturele programma's.  

De cursussen worden gegeven door hooggekwalificeerde en ervaren leraren Spaans. Deze native speakers Spaans brengen hun motivatie en enthousiasme mee naar de les. Het zijn stuk voor stuk professionals opgeleid op universitair niveau. Ze hebben vele jaren ervaring in het onderwijzen van Spaans aan sprekers van andere talen. 

Lees meer

Intensieve taalcursus

Spaanse les in kleine groepen vanaf 20 lessen per week
Meer informatie

Combinatie taalcursus

Spaanse groepscursus gecombineerd met privéles
Meer informatie

Individuele taalcursus

Spaanse les met een privédocent
Meer informatie

Semi-intensieve taalcursus

Spaanse groepslessen van 4 tot 10 uur per week
Meer informatie

Examen voorbereiding

DELE, SIELE en business examen voorbereidingscursussen
Meer informatie

Online Spaans met Linguaschools

Online groeps- en privélessen via Zoom
Meer informatie

University Pathway Programs

EBAU/selectividad entry exam preparation programs
Meer informatie

Spaans &

Geef een extra dimensie aan je Spaanse leerervaring, studeer de taal terwijl je surfen, flamenco, tango en nog veel meer leert.

Learn More

Faq

Wat gebeurt er als er geen studenten zijn met hetzelfde niveau als ik?

Als Spaanse taalspecialisten hebben alle Linguaschools taalscholen het hele jaar door een behoorlijk aantal leerlingen van verschillende niveaus. Dit betekent dat we altijd in staat zijn om groepen studenten van hetzelfde niveau te vormen. In het uitzonderlijke geval dat je de enige student op jouw niveau bent, ontvang je een kleiner aantal privé-lessen in plaats van de groepslessen. 

Ik denk dat het niveau van mijn groep te hoog of te laag is. Wat kan ik doen?

Neem eerst contact op met het secretariaat van de taalschool als je denkt dat je in een groep zit die op het verkeerde niveau voor jou les krijgt. Deze zal dit bespreken met je leraar of de hoofdleraar en je informeren over de mogelijkheden om je over te plaatsen naar een andere groep.

Wie zijn mijn klasgenoten?

De leeftijd, nationaliteit en achtergrond van Linguaschools studenten is zeer divers. Of je nu een student aan de universiteit bent of de afgelopen 20 jaar niet hebt gestudeerd, de sfeer op de scholen zorgt ervoor dat je je meteen thuis voelt.
Van juli tot september is er een groter percentage relatief jongere mensen (studenten) dan tijdens de rest van het jaar. Onze studenten komen van over de hele wereld. Dit varieert een beetje per bestemming, dus als je dit exacter wilt weten, bekijk dan de statistieken die op de pagina van elke bestemming worden weergegeven.

Krijg ik een certificaat?

Ja, op de laatste dag van je cursus ontvang je een certificaat met hierop de periode die je op de taalschool hebt gezeten, het aantal lessen dat je hebt bijgewoond en het niveau dat je hebt bereikt. Een aanwezigheid van ten minste 80% is noodzakelijk om een dergelijk certificaat te ontvangen.