Nu boeken

Gedeeld appartement

Gedeeld appartment

Bij al onze gedeelde appartementen ervaar je het leven in een lokale stadsbuurt. Appartementen zijn altijd op een comfortabele afstand van de taalschool en zijn een goede uitvalsbasis om de rest van de stad te verkennen. Delen met andere taalschoolstudenten en soms met de lokale bevolking betekent dat je ook buiten de les Spaans kunt spreken.

Deze accommodatie biedt volledige onafhankelijkheid. Je deelt de keuken, badkamer en woonkamer, terwijl je eigen slaapkamer voldoende privacy biedt. Deze appartementen bieden ook een voordelige plek om te logeren terwijl je volop de Spaanse of Latijns-Amerikaanse manier van leven ervaart. Dit is een geweldige optie voor diegenen die graag samenleven met verschillende mensen uit zeer verschillende culturen en achtergronden. Hoewel de gemeenschappelijke ruimtes in de gedeelde appartementen regelmatig worden schoongemaakt, wordt van de studenten verwacht dat ze zorgen voor de dagelijkse schoonmaak, zoals de afwas, het buitenzetten van afval, enz.

Wi-Fi alle gedeelde appartementen hebben gratis Wi-Fi
MAALTIJDEN self catering; je kunt gebruik maken van de keuken
AANKOMST/VERTREK standaard aankomst is op zondag, vertrek op zaterdag

Gedeeld appartement

Deze volledig ingerichte appartementen deel je over het algemeen met gemiddeld 2 tot 5 lokale bewoners en/of taalschoolstudenten (varieert per locatie). Je hebt een eigen kamer met alle standaard benodigdheden: een- of tweepersoonsbed, klerenkast, tafel en stoel, enz. De woonkamer, keuken en badkamer deel je met je huisgenoten. Houd er rekening mee dat je tweepersoonskamers alleen kunt reserveren voor 2 studenten die samen reizen. Als je samen met een vriend komt en je wilt ieder een eenpersoonskamer in hetzelfde appartement, is dat in de meeste gevallen ook geen probleem. Laat in beide gevallen even een opmerking achter op het inschrijvingsformulier.

Beschikbaar in
Kleine eenpersoonskamer
Grote eenpersoonskamer

Met eigen badkamer

We bieden ook de mogelijkheid om te verblijven in een een- of tweepersoonskamer met eigen badkamer. Je bent daarbij de enige gebruiker van de badkamer. In sommige gevallen is je eigen badkamer op de gang, in plaats van en-suite in je slaapkamer.

Beschikbaar in
Een- en tweepersoonskamer
Beschikbaar in
Grote eenpersoonskamer - Valencia

Gedeeld appartement plus

Onze standaard gedeelde appartementen bieden alles wat je nodig hebt voor een aangenaam verblijf. In Madrid bieden we ook wat bekend staat als 'gedeeld appartement plus'. Deze zijn zoals de standaard optie, maar met een beetje meer luxe, ruimer, of centraler gelegen. Houd er rekening mee dat je tweepersoonskamers alleen kunt reserveren voor 2 studenten die samen reizen. Als je samen met een vriend komt en je wilt ieder een eenpersoonskamer in hetzelfde appartement, is dat in de meeste gevallen ook geen probleem. Laat in beide gevallen even een opmerking achter op het inschrijvingsformulier.

Beschikbaar in
Een- en tweepersoonskamer - Madrid

Aankomstinformatie::

Je kunt een luchthaventransfer boeken voor aankomst. Een chauffeur haalt je op bij de luchthaven en rijdt je rechtstreeks naar je appartement of naar de school. De prijs hiervan is afhankelijk van de afstand tot de luchthaven. Kijk op de prijzen pagina voor de transferprijzen voor de door jou gekozen locatie. Houd er rekening mee dat de luchthaventransfer een enkele reis is. Een transfer terug naar de luchthaven is niet inbegrepen. Dit kun je regelen op de taalschool of kan vooraf op aanvraag worden toegevoegd aan je reservering.

Faq

Zijn energierekeningen inbegrepen?

De accommodatie prijs is inclusief alle rekeningen, zoals internet, water, gas en elektriciteit. Er worden geen extra kosten in rekening gebracht. In sommige gevallen is een borg vereist en informeren wij je vooraf hierover. De borg wordt terugbetaald wanneer er geen schade/problemen zijn opgetreden. Op de meeste bestemmingen hebben accommodaties wasmachines die gratis te gebruiken zijn. Zo niet, dan wordt dit specifiek vermeld.

Op welke dag is het in- en uitchecken?

Standaard is de accommodatie gereserveerd vanaf de zondag voor de start van de cursus, tot de zaterdag na de cursus. Extra nachten zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op aanvraag geboekt worden. Per nacht wordt een extra bedrag in rekening gebracht. In Valencia zonder extra kosten op zaterdag kunt aankomen en in Montañita en Tamarindo zonder extra kosten op zondag kunt vertrekken, maar je moet dit wel vooraf aangeven. Als je een van deze extra nachten wilt boeken, laat dan een opmerking achter op het online inschrijvingsformulier of stuur ons een e-mail met je verzoek.

Hoe ver is het van de school naar de accommodatie?

Je verblijft altijd binnen 30 minuten reisafstand van de taalschool, ongeacht de bestemming en het type accommodatie. Maar let op de verschillen per bestemming. Sommige studentenresidenties zijn on-site, dus op het terrein van de school. Gedeelde appartementen kunnen op loopafstand zijn, zoals in Barcelona, Granada, Salamanca en Malaga.

Zijn lakens en handdoeken inbegrepen?

Schoon beddengoed is altijd aanwezig. Tenzij anders vermeld, moet je je eigen handdoeken meebrengen.

Kan ik mijn accommodatie wijzigen als ik niet tevreden ben?

Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met je accommodatie, ga dan naar de receptie van de taalschool. In de meeste gevallen kunnen kleine problemen gemakkelijk worden opgelost. Als je nog steeds wilt veranderen, kan dat zolang we iets dergelijks beschikbaar hebben en je een goed reden hebt. In sommige gevallen is een wijziging mogelijk, maar worden er wel wijzigingskosten in rekening gebracht.

Moet ik mijn accommodatie schoonmaken?

Een schoonmaakservice is inbegrepen in de prijs. Echter, deze service heeft meestal alleen betrekking op de gemeenschappelijke ruimtes, zoals de badkamer, keuken en woonkamer. Er wordt verwacht dat je je eigen kamer schoonhoudt en zorgt voor de dagelijkse schoonmaak, de afwas, het buitenzetten van afval, enz.

Is de slaapkamer afsluitbaar?

In de meeste gastgezinnen of gedeelde appartementen is de slaapkamer niet afsluitbaar. Kamers in studentenresidenties hebben over het algemeen wel een deur met slot.

Kan ik 's avonds laat bij de accommodatie aankomen?

Ja, op alle bestemmingen kun je 's avonds laat aankomen. Maar in Barcelona en Valencia zijn er een aantal beperkingen en moet je mogelijk een extra vergoeding betalen, of een luchthaven transfer boeken om een late check-in te doen.