Nu boeken

Spaans leren in Santiago

Santiago, Chili

Santiago, een bruisende stad tegen een decor van besneeuwde bergtoppen, is een van 's werelds meest verrassende bestemmingen. 

Met zijn fantastische bergen op de achtergrond is het gemakkelijk te begrijpen waarom zoveel mensen verliefd worden op Santiago. Chili‘s hoofdstad biedt een perfecte mix van stedelijk vertier en wijde open ruimtes. Hier vind je alles dat je verwacht van een stad - markten, galeries, musea, winkels, nachtleven - aangevuld met prachtige heuvelachtige parken en trottoirs waar het aangenaam wandelen is.

Er is veel aan het veranderen nu Santiago zich van een provinciale stad transformeert tot een reisbestemming van wereldklasse. Elke buurt heeft zijn eigen stijl en je komt gemakkelijk van de ene naar de andere met het openbaar vervoer of te voet. De straten zijn levendig maar het is niet overweldigend of druk; de bergen zijn heel dichtbij en geven de stad een serene sfeer.

Santiago is een zeer leefbare stad. Je kunt in een paar dagen de belangrijkste bezienswaardigheden zien, maar na een paar weken leer je de stad kennen als een local. Daardoor heb je eindeloze mogelijkheden om je Spaans te oefenen, of je nu op een caféterras zit of de omringende wijngaarden intrekt. En je zult ook begrijpen waarom Santiago een van 's werelds meest verrassende bestemmingen is. 

Bellavista district

De Boheemse wijk van Santiago staat bol van restaurants en boetieks. De huizen zijn kleurrijk, de straten zijn vol leven en in het weekend is er een avondmarkt. Het is een niet te missen plek tijdens je verblijf.

Andes gebergte

Je kunt volop avonturen beleven in het Andes gebergte. Wandel in de bergen op verlaten paden. Bezoek warmwaterbronnen onder een sterrenhemel en het licht van de maan. Of doe een tour van een halve dag naar 's werelds langste bergketen.

Heuvel van San Cristobal

Cerro San Cristobal is een grote heuvel in het hart van Santiago en net zo populair bij de lokale bevolking als bij toeristen. Wandel of fiets 860 meter naar de top of neem de gondel. Halverwege is er een dierentuin en een wijnmuseum en op de top kun je wat drinken en vind je een standbeeld van de Maagd Maria.

Wijn

De heuvels rondom Santiago zijn bezaaid met wijngaarden. Dit is de wereldberoemde wijnregio van Chili en je kunt hier naar hartenlust ronddwalen. Bezoek een paar wijnboerderijen tijdens een dagtocht of ga proeven in de wijnbars, waar je met verschillende Chileense wijnen kennismaakt.

Valparaiso

Op 90 minuten van Santiago vind je Valparaiso, een doolhof van heuvels en kleurrijke huizen. Bijna elke weg leidt hier naar de Stille Oceaan, waar je kunt loungen en surfen tot de zon ondergaat en je dagtocht ten einde loopt.

Onze taalschool in Santiago

Je vindt Linguaschools Santiago in een mooi vroeg 20e-eeuws herenhuis. Felle kleuren geven het een gevoel van energie dat typerend is voor de stad. Het geeft het idee dat je in een huis les krijgt in plaats van in een school. 12 klaslokalen omringen een binnentuin en overal zie je artistieke details. De meeste van onze leraren zijn afkomstig uit de stad, dus naast het delen van hun ervaring en knowhow helpen ze je ook de Chileense hoofdstad te verkennen als een local.

De heuvel van San Cristobal vormt het decor van de taalschool. Het is het grootste park in de stad en een goede plek om te relaxen na de lessen. Je krijgt les aan de rand van een elegante, chique wijk genaamd Providencia, naast Bella Vista, en een buurt in opkomst die bekend staat om zijn ambachtslieden, kunstenaars en cultuur. Denk aan restaurants, theaters, pubs, winkels, studenten en meer. En zorg dat je Spaans gebruikt op ieder moment dat je in de stad bent. In Santiago wordt het erg gewaardeerd als je Spaans probeert te spreken. Zo maak je snel nieuwe vrienden.

KLASLOKALEN 12 klaslokalen met daglicht en ventilatie
ACCREDITATIES ACHELE, Zwitsers-Chileense kamer van Koophandel, DELE examencentrum
LOCATIE 3 minuten van metrostation Salvador
MULTIMEDIA Smart televisie in 5 klaslokalen
OPENBARE RUIMTES tuin met pingpongtafel
OVERIGE FACILITEITEN Wi-Fi, bibliotheek, gratis te gebruiken computers, snackautomaat
TALEN GESPROKEN DOOR PERSONEEL Engels, Spaans, Frans, Duits

Nationaliteiten mix

23%
DE
4%
VK
5%
FR
10%
Overig West-EU
36%
BR
5%
AU&NZ
11%
VS
6%
Anders

Leeftijden

icon course

Cursussen Spaans in Santiago

Linguaschools Santiago heeft een breed aanbod aan taalcursussen Spaans, zodat iedereen het kan leren, zelfs absolute beginners. Les krijgen in kleine groepen van studenten van vergelijkbaar taalniveau betekent voortdurend de kans hebben om Spaans te praten en te studeren. Studenten komen van over de hele wereld en je maakt vrienden met mensen die een heel andere achtergrond hebben dan de jouwe. Dit is echt bevorderlijk voor het leren, maakt het leuk en interessant en bovendien educatief.

Daarnaast helpen individuele lessen om je te concentreren op minder sterke gebieden en je eigen specifieke taalvereisten. Groepslessen kunnen worden aangevuld met 5 of 10 individuele lessen. Je kunt je ook inschrijven voor een programma van uitsluitend groeps- of individuele lessen. Zoals met alle Linguaschools worden de lessen uitsluitend in het Spaans gegeven, wat de beste manier is om alle facetten van de taalbeheersing te verbeteren.

GROEPSGROOTTE Max. 8 in een groep
LESDUUR 1 les = 45 minuten
MINIMUM LEEFTIJD 16 jaar

Intensieve taalcursus

Meer informatie
Intensief 30

Combinatie taalcursus

Meer informatie
Intensief 20+10
Intensief 30+5

Individuele taalcursus

Meer informatie
Individueel 10 en Individueel 20
Individuele lessen op maat
Semi-individuele lessen op maat

Online Spaans met Linguaschools

Meer informatie
Extensief 4 online (groep)
Individueel 10 online

Houd er rekening mee dat de taalschool op feestdagen gesloten is. Alle lessen gemist door feestdagen worden later in de cursus ingehaald.

Accommodaties

Onze accommodaties zijn zorgvuldig uitgekozen om je leerproces te optimaliseren, terwijl ze tegelijk onafhankelijkheid, privacy en comfort bieden. Verblijf in een klein gedeeld appartement met de Chileense eigenaar en andere Spaanse taalschoolstudenten. Of logeer in een privé kamer bij een Chileense familie en oefen je spreekvaardigheid in vele sociale situaties. 

Beschikbaarheid Het hele jaar door
Afstand 25 minuten loop afstand
Gedeeld met Locals en/of taalschool studenten
Gedeeld appartement Standaard een- en tweepersoonskamer
Beschikbaarheid Het hele jaar door
Afstand 25 minuten loop afstand
Gedeeld met Locals en/of taalschool studenten
Gastgezin Eenpersoons- en tweepersoonskamer met ontbijt
Gastgezin Eenpersoons- en tweepersoonskamer met halfpension
Met eigen badkamer Eenpersoons- en tweepersoonskamer met ontbijt
Met eigen badkamer Eenpersoons- en tweepersoonskamer met halfpension

Reviews en ervaringen

Bekijk alle reviews

Activiteiten 

Het culturele activiteitenprogramma helpt je om je verblijf optimaal te beleven - zowel educatief als sociaal.

Het activiteitenprogramma is een andere kans om de Chileense cultuur te leren kennen en Spaans te gebruiken in real life. Maar het is ook gewoon heel leuk. De meeste doordeweekse activiteiten zijn gratis en helpen je om unieke aspecten van de stad te verkennen. En tijdens een weekend in Santiago is er keus te over aan plekken om naartoe te gaan.

Week Salsa lessen

Week Taaluitwisseling

Week Bezoek aan het Nationaal Museum voor Schone Kunsten

Week Bezoek aan een wijngaard

Weekend Trip naar Valparaiso en Viña del Mar

Weekend Paardrijden met barbecue

Weekend Skiën

Weekend Pichilemu surf trip