Nu boeken

SPAANS & FLAMENCO GITAAR IN GRANADA

Leer Spaans & Flamenco Gitaar

Flamenco komt uit Andalusië en in Granada kun je de rauwe ziel van de flamencomuziek vinden. Er is geen betere manier om deze muzikale kunstvorm te ervaren dan actief een flamenco gitaarcursus te volgen in Granada, in het hart van Andalusië. Gitaarlessen zijn privé en worden aangepast aan jouw niveau.

PROGRAMMADUUR 1 - 4 weken
AANTAL FLAMENCOLESSEN 3 privélessen van 1 uur per week

Je krijgt privélessen van een van de beste flamenco gitaarleraren in Granada. Hoewel het een voordeel is als je al bekend bent met de basisprincipes van het gitaarspel, kun je deze lessen ook volgen zonder enige kennis van een gitaar. Als je zelf een gitaar hebt, kun je die meenemen. Zo niet, dan kun je er een huren bij de school voor de duur van je cursus, zodat je ook buiten de lessen kunt oefenen.

Het flamencogitaar programma is te combineren met elke cursus Spaans. De gitaarlessen zijn privé, zodat we ze kunnen aanpassen aan het tijdschema van je cursus Spaans. Je kunt elke maandag beginnen, het hele jaar door (behalve op feestdagen).

Op onze taalschool in Granada bieden we ook flamenco danslessen aan.

Prijzen flamencogitaar programma
1 week
€ 110
2 weken
€ 190
3 weken
€ 285
4 weken
€ 360

Faq

Ik heb mijn eigen gitaar, kan ik deze meenemen naar de flamencogitaar cursus?

Je mag je eigen gitaar meenemen. Zo niet, dan kun je er een huren op de gitaarschool voor de duur van de cursus, zodat je ook buiten de lessen kunt oefenen.

Als ik het ‘Spaans &’ programma leuk vind, is het dan mogelijk om dit te verlengen op locatie?

In de meeste gevallen is het mogelijk om het ‘Spaans &’ programma op locatie te verlengen. Je kunt dit controleren bij de receptie van de taalschool. Laat een opmerking achter op het inschrijfformulier als je overweegt het ‘Spaans &’ programma te verlengen, zodat we hier alvast rekening mee kunnen houden.