Nu boeken

Spaans leren in Buenos Aires

Buenos Aires, Argentinië

Buenos Aires, met haar mix van Latijns-Amerikaanse hedendaagse passie en rijkdom van weleer, is een van 's werelds meest iconische steden.

Je krijgt nooit genoeg van Buenos Aires. De cultuur, de levensstijl, de Latijns-Amerikaanse sfeer... het is allemaal heel uniek. Met elke stap die je zet ontdek je iets nieuws, van een kleine tango club tot een straat vol met boekhandels. Je vindt er elegante oude architectuur en sfeervolle lokale buurten. Lokale straatmarkten zijn perfect om je Spaans te oefenen. En dan is er nog het nachtleven, met ambachtelijke bieren, kleine cafés en geweldige dansers.

Dit is een stad met vele buurten, elk met zijn eigen kenmerkende flair. San Telmo verplaatst je naar het oorspronkelijke Buenos Aires. Palermo is jong en cool. In La Boca overheersen felle kleuren en straatscènes. En er zijn nog veel meer. Er is een goed metrosysteem (het oudste in Latijns-Amerika) dat het grootste deel van de stad verbindt, maar je kunt ook goedkoop rondreizen per taxi.

Veel mensen dromen van een bezoek aan Buenos Aires. Maar weinig mensen krijgen de kans om te ervaren wat wonen in Buenos Aires betekent. Zelfs als je voor een week komt, kun je onmogelijk alles zien. Kom hier Spaans leren en ervaar de lokale kant van Argentinië‘s hoofdstad. Dan zal Buenos Aires zal een deel van jezelf worden.

El Caminito

El Caminito is zo kleurrijk dat je een zonnebril nodig hebt; het is een straatmuseum in het hart van de wijk La Boca. Het is de beroemdste plek in de stad om naar toe te gaan.

San Telmo wijk

De oudste wijk van de stad is zorgvuldig bewaard gebleven. Er hangt een gevoel van glorie van weleer, verpakt in een energieke Latijns-Amerikaanse sfeer. Kom hier voor de straatmarkt of de honderden plekjes waar je kunt eten en drinken.

Palermo wijk

Palermo is waar de cool kids rondhangen. Je vindt er boetiekjes, kunstgaleries, uitstekende restaurants en een eindeloze keuze aan nieuwe plekken om uit te proberen. Dit is een geweldige barrio (buurt) om rond te lopen zonder plattegrond en de vibe van de stad te ervaren.

Gaucho estancia

Gauchos zijn de cowboys van Argentinië, en estancias zijn hun ranches. Bezoek er een, stroop je mouwen op en probeer alles van paardrijden tot veeteelt. Of leun achterover, drink een glas wijn en eet een Argentijnse steak, rechtstreeks van de barbecue.

Tango

Buenos Aires is waar de tango thuis is. Dans mee op het ritme tijdens een van de vele openbare lessen. Of kijk naar de experts en voel de energie van een dans waarin de ziel van deze stad verborgen ligt.

Onze taalschool in Buenos Aires

Ontdek het allerbeste van de Argentijnse hoofdstad en leer snel Spaans door te studeren bij Linguaschools Buenos Aires. De school ligt naast de Plaza de Mayo, midden in het centrum van de stad. Van hieruit ben je snel in de bruisende buurten Palermo en Recoleta. Je kunt direct naast de school de metro nemen naar andere spannende delen van de stad, zoals San Telmo en Puerto Madeiro. En gebruik vooral je Spaans. Na een dag Spaans leren op onze taalschool ben je klaar om ‘s avonds verder te oefenen, terwijl je ontdekt waar het in de Argentijnse hoofdstad om draait.

De school heeft grote, comfortabele klaslokalen en is een uitnodigende plek om te studeren, met een dakterras met uitzicht en een chill-out ruimte. Elk van de leraren heeft ten minste een universitaire opleiding en een Spaanse onderwijskwalificatie, aangevuld met vele jaren ervaring. In de lessen wordt audio en video apparatuur gebruikt en er is gratis thee en koffie als je energie bij wilt tanken. Tijdens de lessen leer je snel, en 's middags ga je op stap in de buurten van Buenos Aires en ervaar je de Porteños-levensstijl.

KLASLOKALEN 18 volledig ingerichte klaslokalen
ACCREDITATIES Instituto Cervantes, Bildungsurlaub, DELE examencentrum
LOCATIE 50 meter van de centrale en historische Plaza de Mayo
MULTIMEDIA alle klaslokalen hebben computers; sommige hebben digitale projectoren
OPENBARE RUIMTES groot dakterras
OVERIGE FACILITEITEN Wi-Fi, studenten computers, bibliotheek
TALEN GESPROKEN DOOR PERSONEEL Engels, Spaans, Frans, Portugees, Italiaans

Nationaliteiten mix

18%
DE
10%
UK
7%
FR
7%
CN
12%
Overig West-EU
6%
Oost-EU
5%
BR
20%
VS
5%
CAN
10%
Anders

Leeftijden

icon course

Cursussen Spaans in Buenos Aires

Alle taalcursussen bij Linguaschools Buenos Aires zijn opgezet rond je Spaanse taalniveau. Je wordt ingedeeld met studenten van vergelijkbaar niveau Spaans en er is een goede mix van nationaliteiten en leeftijden, zodat je vrienden maakt met mensen die heel anders zijn dan jezelf. De cursussen lopen van maandag tot vrijdag en je kunt elke maandag van het jaar beginnen (behalve in de vakanties zoals hieronder vermeld). De meeste studenten volgen 20 groepslessen per week, maar Linguaschools Buenos Aires heeft de flexibiliteit om zich aan jouw tijdschema aan te passen.

Spaans leren samen met anderen geeft je de kans om je Spaans te oefenen met mensen van vergelijkbaar niveau en om van elkaar te leren. Je kunt groepscursussen combineren met individuele lessen. Veel studenten volgen liever een taalcursus met uitsluitend individuele lessen en dit kan net zo veel uren per week zijn als jij wilt.  We bieden ook een speciale cursus die Spaanse taal combineert met tango. 

GROEPSGROOTTE Max. 7 in een groep
LESDUUR 1 les = 55 minuten
MINIMUM LEEFTIJD 17 jaar

Combinatie taalcursus

Meer informatie
Intensief 20+5
Intensief 20+10

Individuele taalcursus

Meer informatie
Individueel 10 en Individueel 20
Individuele lessen op maat
Semi-individuele lessen op maat

Online Spaans met Linguaschools

Meer informatie
Extensief 4 online (groep)
Individueel 10 online

Spaans &

Meer informatie
SPAANS & TANGO IN BUENOS AIRES

Houd er rekening mee dat de taalschool gesloten is op feestdagen. Gemiste groepslessen worden over het algemeen niet ingehaald. Wanneer er 2 feestdagen in 1 week zijn, wordt 1 dag van gemiste groepslessen ingehaald.

Accommodaties 

We bieden een grote verscheidenheid aan accommodaties in Buenos Aires, allemaal met het doel om je zo goed mogelijk Spaans te laten leren en een onvergetelijke culturele ervaring te geven. Deel een volledig ingericht appartement met andere taalschoolstudenten en soms met Argentijnen. Of verblijf in je eigen kamer bij een gastgezin, waar je privacy en onafhankelijkheid hebt en veel Spaans kunt oefenen.

Beschikbaarheid Het hele jaar door
Afstand 25 minuten loop afstand
Gedeeld met Locals en/of taalschool studenten
Gedeeld appartement Standaard een- en tweepersoonskamer
Gedeeld appartement Kleine eenpersoonskamer
Beschikbaarheid Het hele jaar door
Afstand 25 minuten loop afstand
Gedeeld met Locals en/of taalschool studenten
Gastgezin Eenpersoons- en tweepersoonskamer met ontbijt
Gastgezin Eenpersoons- en tweepersoonskamer met halfpension

Reviews en ervaringen

Bekijk alle reviews

Activiteiten 

Leef als een Porteño en volg een activiteitenprogramma dat is georganiseerd door Linguaschools Buenos Aires. 

Elke barrio (buurt) is anders en tijdens het culturele programma van de school zul je ze ervaren als een local. Onder de vele gratis of voordelige activiteiten die je kunt doen zijn begeleide buurtbezoeken en ook tango. Dit zijn leuke manieren om de stad te verkennen terwijl je je Spaans oefent, en je kunt ze aanvullen met weekend trips naar de andere belangrijke bestemmingen in Argentinië.

Week Begeleid bezoek aan La Boca district

Week Argentijnse filmavond

Week Tango danslessen en milonga

Week Graffiti tour

Weekend Weekendtrip naar de Iguazu Falls

Weekend Volledige dag bezoek aan een estancia (ranch)

Weekend Dagtocht per veerboot naar Colonia, Uruguay

Weekend Leer polo spelen op een polo ranch