Nu boeken

Online Spaans met Linguaschools

Online groeps- en privélessen via Zoom

Als je Spaans wilt leren in de comfortabele omgeving van je eigen huis of kantoor, dan bieden we ‘Online Spaans met Linguaschools' aan. Deze methode wordt enkel in het Spaans gegeven en dompelt je onder in de taal zonder te hoeven reizen.

Onze online cursussen Spaans worden gegeven via het gebruiksvriendelijke online platform Zoom. Dit kan worden vergeleken met lessen via Skype of Google Hangouts, maar we denken dat Zoom beter werkt voor ons type lessen. Je kan deelnemen via je computer of mobiele telefoon. De lessen zijn, net als onze standaard cursussen, erg communicatief, rekening houdend met alle vier de taalvaardigheden: spreken, luisteren, lezen en schrijven. 

Cursussen zijn beschikbaar voor studenten van alle niveaus, leeftijden en nationaliteiten. Dit maakt onze online school een interessante ontmoetingsplaats voor mensen van over de hele wereld met hetzelfde doel: het leren van de Spaanse taal en de cultuur. Onze cursussen worden gegeven door universitair geschoold en ervaren leraren die Spaans als moedertaal hebben. En hun motivatie en enthousiasme brengen zij mee zowel online als offline!

Lesduur 1 les = 55 minuten
Inbegrepen Lesmateriaal en aanwezigheidscertificaat
START DATUM Elke maandag

NIEUW avondcursus Spaans via Zoom - start april 2024

Mar 03, 2024

Er start weer een nieuwe ronde van de populaire Extensief 4 online avond cursus Spaans. Dus waar je ...

Meer informatie

NIEUW avondcursus Spaans via Zoom - start januari 2024

Dec 01, 2023

Er start weer een nieuwe ronde van de populaire Extensief 4 online avond cursus Spaans. Dus waar je ...

Meer informatie

Extensief 4 online (groep)

Level: alle niveaus

De Extensief 4 online is de online versie van de populaire semi-intensieve Spaanse avondcursus die wij aanbieden in Barcelona en Valencia. Deze cursus is perfect voor professionals, studenten of iedereen die de avonden beschikbaar heeft om hun Spaans op een leuke en effectieve manier te verbeteren. 

Tijdens deze parttime online cursus Spaans leer je in een kleine groep van maximaal 10 studenten alle aspecten van de Spaanse taal: grammatica, conversatie en woordenschat, begrijpend luisteren en lezen en schrijven. Cursussen hebben een communicatief karakter en zijn ontworpen om de nauwkeurigheid en spreekvaardigheid te verbeteren. 

De extensief 4 online cursus bestaat uit 2 lessen tweemaal per week. Het rooster is dinsdag en donderdag, van 19:00 tot 20:50 uur, de dagen zijn afhankelijk van je niveau. Je kunt per trimester reserveren, dus 12 weken.  

--> MEER INFORMATIE

 

Feestdagen: De helft van de gemiste lessen ivm de feestdag worden gecompenseerd.
Prijs: €325 per 12 weken (ong. € 7 per les) materiaal en registratie € 0
Rooster: Dinsdag & donderdag 19:00 - 20:50

 

Individueel 10 online

Level: alle niveaus

Individuele online cursussen Spaans bieden een zeer persoonlijke leerervaring en zijn volledig afgestemd op jouw behoeften. Voorbeelden zijn; als je op zoek bent naar een cursus Spaans voor leidinggevenden, al een hoge vaardigheid hebt en worstelt met een aantal specifieke grammaticaproblemen, of als je online Spaanse lessen wilt met een live leraar over een onderwerp naar keuze. De standaard individuele cursus is de cursus Individueel 10 online, bestaande uit 2 privélessen Spaans per dag, van maandag tot en met vrijdag.

Prijzen per week:  € 350  (materiaal en registratie € 0)

Reviews en ervaringen

Faq

Ik denk dat het niveau van mijn groep te hoog of te laag is. Wat kan ik doen?

Neem eerst contact op met het secretariaat van de taalschool als je denkt dat je in een groep zit die op het verkeerde niveau voor jou les krijgt. Deze zal dit bespreken met je leraar of de hoofdleraar en je informeren over de mogelijkheden om je over te plaatsen naar een andere groep.

Wie zijn mijn klasgenoten?

De leeftijd, nationaliteit en achtergrond van Linguaschools studenten is zeer divers. Of je nu een student aan de universiteit bent of de afgelopen 20 jaar niet hebt gestudeerd, de sfeer op de scholen zorgt ervoor dat je je meteen thuis voelt.
Van juli tot september is er een groter percentage relatief jongere mensen (studenten) dan tijdens de rest van het jaar. Onze studenten komen van over de hele wereld. Dit varieert een beetje per bestemming, dus als je dit exacter wilt weten, bekijk dan de statistieken die op de pagina van elke bestemming worden weergegeven.

Krijg ik een certificaat?

Ja, op de laatste dag van je cursus ontvang je een certificaat met hierop de periode die je op de taalschool hebt gezeten, het aantal lessen dat je hebt bijgewoond en het niveau dat je hebt bereikt. Een aanwezigheid van ten minste 80% is noodzakelijk om een dergelijk certificaat te ontvangen.