Nu boeken

Onze scholen in Spanje gaan vanaf 6 juli weer open! meer informatie

Online Spaans met Linguaschools

Virtuele groeps- en privélessen live met een Spaans docent

Als je Spaans wilt leren in de comfortabele omgeving van je eigen huis of kantoor, dan bieden we ‘Online Spaans met Linguaschools' aan. Deze methode wordt enkel in het Spaans gegeven en dompelt je onder in de taal zonder te hoeven reizen.

Onze online cursussen Spaans worden gegeven via het gebruiksvriendelijke online platform Zoom. Dit kan worden vergeleken met lessen via Skype of Google Hangouts, maar we denken dat Zoom beter werkt voor ons type lessen. Je kan deelnemen via je computer of mobiele telefoon. De lessen zijn, net als onze standaard cursussen, erg communicatief, rekening houdend met alle vier de taalvaardigheden: spreken, luisteren, lezen en schrijven. 

Cursussen zijn beschikbaar voor studenten van alle niveaus, leeftijden en nationaliteiten. Dit maakt onze online school een interessante ontmoetingsplaats voor mensen van over de hele wereld met hetzelfde doel: het leren van de Spaanse taal en de cultuur. Onze cursussen worden gegeven door universitair geschoold en ervaren leraren die Spaans als moedertaal hebben. En hun motivatie en enthousiasme brengen zij mee zowel online als offline!

Intensief online 10 en 20 (groep)

Level: alle niveaus

Aan de hand van een communicatieve methodiek bieden de Intensieve online groepscursussen een snelle verbetering en onderdompeling in de Spaanse taal. Het doel van deze cursussen is dat je kunt communiceren en je Spaans in praktijk kunt brengen. De intensieve online groepscursussen worden gehouden in kleine groepen, met studenten van hetzelfde niveau als jij. Bij het kiezen van de intensieve online 10 cursus zit je meestal in een groep met studenten die de intensieve online 20 cursus volgen. Dit vereist wat meer toewijding en zelfstudie buiten de lessen, zodat je het tempo van de groep kan volgen. 

Met de Intensief online 10 en Intensief online 20 heb je dan wel 2 of 4 lessen per dag, van maandag tot en met vrijdag. Het algemene rooster is van 09.30 uur tot 13.30 uur (tijdzone Spanje). Het rooster kan variëren en andere roosters zijn mogelijk op aanvraag. Neem contact met ons op als je vragen of verzoeken hebt. 

Prijzen per week: 

  • Intensief online 10, 1 week € 120, 2+ weken € 115 (materiaal en registratie € 0)
  • Intensief online 20, 1 week € 150, 2+ weken € 145 (materiaal en registratie € 0).

Beschikbaar in
Alle bestemmingen

Intensief online 20 + 5 (groep)

Level: all niveaus

Deze cursus is bedoeld voor studenten die hun Spaanse leerervaring willen intensiveren en personaliseren. Je krijgt de persoonlijke aandacht in de privélessen terwijl je de levendige, dynamische en internationale sfeer behoudt met de groepslessen. Combineer de Spaanse Intensief online 20 groepslessen met 5 privé online lessen per week. Dit betekent een extra privéles per dag, van maandag tot en met vrijdag. 

De privélessen worden meestal vlak voor of na je groepslessen ingepland. Deze cursus is perfect als je een onderwerp hebt waarop je je wilt concentreren, zoals het gebruik van Spaans in een zakelijke of medische omgeving, een focus wilt op enkel conversatie of voor bepaalde grammaticale problemen die je misschien uitdagender vindt. 

Prijzen per week: 

  • 1 week € 280  (materiaal en registratie € 0)
  • 2+ weken € 275 (materiaal en registratie € 0)

Beschikbaar in
Alle bestemmingen

Individueel online 10

Level: alle niveaus

Individuele online cursussen Spaans bieden een zeer persoonlijke leerervaring en zijn volledig afgestemd op jouw behoeften. Voorbeelden zijn; als je op zoek bent naar een cursus Spaans voor leidinggevenden, al een hoge vaardigheid hebt en worstelt met een aantal specifieke grammaticaproblemen, of als je online Spaanse lessen wilt met een live leraar over een onderwerp naar keuze. De standaard individuele cursus is de cursus Individueel 10, bestaande uit 2 privélessen Spaans per dag, van maandag tot en met vrijdag.

Prijzen per week: 

  • 1 week € 280  (materiaal en registratie € 0)
  • 2+ weken € 275 (materiaal en registratie € 0)

Beschikbaar in
Alle bestemmingen

Conversatie online 10 (groep)

Level: min. A1 niveau

De cursus conversatie online 10 richt zich op Spaanse conversatie in een kleine groep. Je richt je meer op het verbeteren van je spreekvaardigheid in plaats van het leren van nieuwe grammatica. Studenten zijn onderverdeeld in werkgroepen die zich uitsluitend richten op het ontwikkelen van gespreksthema's, waardoor studenten tot verschillende niveaus kunnen behoren. Deze cursus is voornamelijk gericht op conversatie, dus je Spaanse taalbeheersing moet minimaal op elementair niveau zijn. Als je een absolute beginner bent in het Spaans, raden we je aan om een (online) cursus Spaans te kiezen waarbij je ook de andere aspecten van de taal leert. 

Met de Conversatie online 10 heb je 2 lessen per dag, van maandag tot en met vrijdag. Het algemene rooster is van 14.00 uur tot 15.50 uur (tijdzone Spanje). Het rooster kan variëren en andere roosters zijn mogelijk op aanvraag. Neem contact met ons op als je vragen of twijfels hebt.

Prijzen per week 

  • 1 week € 120 (materiaal en registratie € 0)
  • 2+ weken € 115 (materiaal en registratie € 0)

Beschikbaar in
Alle bestemmingen

Extensief online 4 (groep)

Level: alle niveaus

De Extensief online 4 is de online versie van de populaire semi-intensieve Spaanse avondcursus die wij aanbieden in Barcelona en Valencia. Deze cursus is perfect voor professionals, studenten of iedereen die de avonden beschikbaar heeft om hun Spaans op een leuke en effectieve manier te verbeteren. Tijdens deze parttime online cursus Spaans leer je in een kleine groep van maximaal 10 studenten alle aspecten van de Spaanse taal: grammatica, conversatie en woordenschat, begrijpend luisteren en lezen en schrijven. Cursussen hebben een communicatief karakter en zijn ontworpen om de nauwkeurigheid en spreekvaardigheid te verbeteren. 

De extensief online 4 cursus bestaat uit 2 lessen tweemaal per week. Het rooster is maandag en woensdag of dinsdag en donderdag, van 19:00 tot 20:50 uur (tijdzone Spanje), de dagen zijn afhankelijk van je niveau. Je kunt per trimester reserveren, dus 12 weken. Je kunt deze cursus starten in januari, april en september. Kijk op de boekingspagina voor de volgende startdata. 

Prijs: 12 weken € 295 (materiaal en registratie € 0)

Beschikbaar in
Alle bestemmingen