Nu boeken

Spaans & Flamenco dans in Granada

Leer Spaans & Flamenco dans

Flamenco is de uiting van een complexe muzikale en culturele traditie. Het is afkomstig uit Andalusië en er is geen betere plek om deze kunst te leren dan Granada. Met deze cursus beleef je echt de flamenco, en leer je over de oorsprong en complexiteit ervan. Bovendien krijg je extra gelegenheid om je Spaans te oefenen.

PROGRAMMADUUR 1 - 4 weken
AANTAL FLAMENCOLESSEN 3 privélessen van 1 uur per week

Je kunt het flamenco dansprogramma combineren met elke cursus Spaans in Granada. Omdat de flamencolessen privé zijn, kunnen we ze aanpassen aan het tijdschema van je taalcursus Spaans. Je kunt elke maandag beginnen, het hele jaar door (behalve op feestdagen).

Op onze taalschool in Granada bieden we ook flamenco gitaarlessen aan. 

Prijzen Flamenco dansprogramma
1 week
€ 110
2 weken
€ 190
3 weken
€ 285
4 weken
€ 360

Faq

Moet ik al een bepaald niveau hebben voordat ik meedoe aan Spaans & danslessen?

De lessen Spaans & dans zijn voor alle niveaus. Laat even een opmerking achter op je inschrijvingsformulier met vermelding van je niveau en/of ervaring. Ook als je die niet hebt.

Als ik het ‘Spaans &’ programma leuk vind, is het dan mogelijk om dit te verlengen op locatie?

In de meeste gevallen is het mogelijk om het ‘Spaans &’ programma op locatie te verlengen. Je kunt dit controleren bij de receptie van de taalschool. Laat een opmerking achter op het inschrijfformulier als je overweegt het ‘Spaans &’ programma te verlengen, zodat we hier alvast rekening mee kunnen houden.