Nu boeken

Individuele taalcursus

Spaanse les met een privédocent

Individuele cursussen Spaans bieden een zeer persoonlijke leerervaring en zijn volledig afgestemd op jouw behoeften. Bijvoorbeeld als je een Spaanse taalcursus op hoog niveau zoekt, al een grote spreekvaardigheid hebt en worstelt met een aantal specifieke grammatica problemen, of als je Spaanse lessen wilt over een onderwerp van jouw keuze. Dit is een intensieve en zeer gerichte manier om te leren.

Voordat de taalcursus begint, wordt je niveau Spaans bepaald en bespreek je de inhoud van de lessen en je cursusschema. Cursuswijzigingen kunnen gemakkelijk worden aangebracht tijdens het programma, in overleg met je privéleraar.

CURSUSDUUR min. 1 week tot 52 weken
INBEGREPEN Klasmateriaal en aanwezigheidscertificaat
STARTDATUM Elke maandag

Individueel 10 en Individueel 20

Level: alle niveaus

De standaard individuele taalcursus is de ‘Individueel 20’ cursus, bestaande uit 4 privélessen Spaans per dag, van maandag tot en met vrijdag. Als dit te intensief is, raden we de Individueel 10 aan, bestaande uit 2 privélessen Spaans per dag van maandag tot en met vrijdag.

Individuele lessen op maat

Level: alle niveaus

Als onze standaard individuele cursussen te veel zijn, of niet genoeg, kunnen we een taalcursus inrichten volgens jouw wensen. Dit is een goede optie als je beperkt tijd hebt of maximale flexibiliteit zoekt. Neem contact met ons op en wij sturen je een offerte op maat met de verschillende opties.

Semi-individuele lessen op maat

Level: alle niveaus

Als je samen komt met iemand van vergelijkbaar Spaanse niveau, kunnen we je semi-individuele lessen bieden. Dit betekent dat je met z’n tweeën les hebt van één leraar. Met een gedeelde leraar zijn de Spaanse lessen nog steeds zeer persoonlijk en intensief. Een voordeel is dat semi-individuele lessen iets goedkoper zijn dan de volledig individuele lessen. Je kunt tijdens de les met je medestudent praten en elkaar motiveren. Neem contact met ons op en wij sturen je een offerte op maat met de beschikbare opties.

Faq

Wanneer begint de cursus?

Alle groepscursussen beginnen op een maandag en eindigen op een vrijdag. Midden in de week beginnen is niet mogelijk.  De meeste cursussen beginnen elke maandag van het jaar. Als maandag een feestdag is en de school gesloten is, begint de cursus op een dinsdag. Er zijn vaste startdata voor absolute beginners en voor een aantal speciale cursussen, zoals examenvoorbereidingscursussen of de extensieve avondcursussen. Individuele lessen op maat kunnen beginnen op verschillende weekdagen. 

Krijg ik een certificaat?

Ja, op de laatste dag van je cursus ontvang je een certificaat met hierop de periode die je op de taalschool hebt gezeten, het aantal lessen dat je hebt bijgewoond en het niveau dat je hebt bereikt. Een aanwezigheid van ten minste 80% is noodzakelijk om een dergelijk certificaat te ontvangen.