contact  |   login  |  kies je taal       
 
   Learn Spanish Malaga
   Español en Malaga
   Spanischkurs Malaga
   L'espagnol Malaga
   Spagnolo a Malaga
   Испанский в Малаге 
   Spanska i Malaga
 
nu boeken
spanje
san sebastian valencia
salamanca granada
barcelona malaga
madrid  
latijns amerika
follow us
       
Spaans leren in Málaga
   
Inwoners 600.000
Temperatuur zomer 30°C winter 17°C
Omschrijving Naast zon, zee en strand heeft Málaga meer te bieden. Deze cultuurrijke stad heeft eigenlijk alles wat een Zuid-Spaanse stad typeert. Schitterende historische gebouwen, nauwe straatjes met interessante winkeltjes en cafeetjes, brede promenades met palmbomen, veel authentieke Andalusische feesten en een erg gastvrije lokale bevolking.
Trekpleisters La Alcazaba, het Gibralfaro kasteel, la Feria de Málaga (augustus).
Vrije tijd Stierengevechten voor de liefhebbers in la Plaza de Toros, zonzeestrand aan la Malagueta, tapas eten in de barretjes of terrasjes in het historische stadsdeel, excursies naar Nerja, Ronda, kite- en windsurfmekka Tarifa, Granada, Marokko, etc.
   
 

De hoofdstad van de Costa del Sol ligt op 3 uur vliegafstand van Nederland en 2 uur van België. In Málaga wonen veel jonge mensen en studenten waardoor in de weekenden en in de vakantieperioden veel te beleven is op uitgaansgebied. Het carnaval en de stadsfeesten van Málaga zijn beroemd in heel Spanje.

De mooie stad vol prachtige gebouwen biedt ook voldoende groen. Zo zijn er leuke parkjes en typisch Spaanse pleintjes binnen de stad. Vooral de tuin van de Alcazaba is een aanrader om lekker tot rust te komen, een boekje te lezen of nog wat Spaans te leren.

 
 

© lingua - voorwaarden -  brochure -  groepsreizen -  contact lingua - 
 -