contact  |   login  |  kies je taal       
 
   Spanish in Valencia
   Español en Valencia
   Spanischkurs Valencia
   L'espagnol Valencia
   Spagnolo a Valencia
   Испанский в Валенсии
   Spanska i Valencia
 
nu boeken
spanje
san sebastian valencia
salamanca granada
barcelona malaga
madrid  
latijns amerika
follow us
       
Spaans leren in Valencia
   
Inwoners 800.000
Temperatuur zomer 30 °C winter 16 °C
Omschrijving Valencia is een mooie Spaanse stad aan de kust van de Middellandse zee en heeft een Mediterraan klimaat met warme zomers en zeer milde winters. Je vindt er zowel historische als zeer moderne architectuur. Vooral het moderne stadsdeel “Ciudad de las Artes y las Ciencias” is erg bijzonder. Daarnaast zul je versteld staan van de gastvrijheid van de inwoners.
Trekpleisters Ciudad de las Artes y las Ciencias, Plaza de la Vírgen, Lonja de la Seda, Basílica de la Virgen de los Desamparados
Vrije tijd Relaxen op het strand of in het “Parque Natural de la Albufera”, uitgaan met je medestudenten in de vele pubs of (openlucht)discotheken, bezoek aan één van de vele musea, etc.
   
 

Als je Spaans wilt leren in Valencia kan je niet voorbij gaan aan de Spaanse cultuur die diep geworteld in het Valenciaanse leven zit. Valencia staat natuurlijk bekend om de Paella Valenciana en de schitterende kust en strand, maar ook als de stad met een nachtleven dat niet onder hoeft te doen voor Madrid of Barcelona.

Door het aangename klimaat is het een bestemming waar je zowel in de zomer als in de winter prima naar toe kunt gaan om Spaans te leren. In Valencia zit je ook dicht centraal ten opzichte van andere interessante plaatsen in Spanje zoals Ibiza, Barcelona en Madrid.

 
 

© lingua - voorwaarden -  brochure -  groepsreizen -  contact lingua - 
 -