contact  |   login  |  kies je taal       
 
   Stay in Barcelona
   Alojamiento Barcelona
   Unterkunft Barcelona
   Logement Barcelona
   Allogi a Barcelona
   Жилье в Барселоне
   Boende Barcelona
 
nu boeken
spanje
san sebastian valencia
salamanca granada
barcelona malaga
madrid  
latijns amerika
follow us
       
Accommodatie in Barcelona
Voor een succesvol verblijf is een gezellige, functionele en comfortabele accommodatie belangrijk. Wij doen er alles aan om dit voor je te realiseren. We selecteren elke accommodatie zorgvuldig en bezoeken deze met regelmaat. Met de meeste accommodatie verleners werken we al vele jaren samen. Kamers worden gereserveerd vanaf de zondag voorafgaand aan de eerste cursusdag tot de zaterdagochtend na de laatste cursusdag.

In Barcelona bieden we de volgende accommodatie types aan:
Gedeeld appartement (op loopafstand)
Gastgezin

Gedeeld appartement (op loopafstand)
De volledig uitgeruste appartementen in Barcelona worden doorgaans gedeeld met 2 tot 4 studenten van de taalschool en/of Spanjaarden. Elk van de gedeelde appartementen is voorzien van een gratis draadloze internetverbinding (WIFI). Je zult er beschikken over een eigen kamer uitgerust met alle basis benodigdheden zoals een een-of tweepersoonsbed, kleerkast, tafel met stoel, enz. Zowel de woonkamer, keuken als badkamer vallen onder de gedeelde ruimtes. Een gedeeld appartement is de perfecte optie voor wie op zoek is naar een gelegenheid om zich, in een verrijkende interactie met anderen, onder te kunnen dompelen in een multiculturele sfeer.

Alle gedeelde appartementen bevinden zich op max. 25 minuten loopafstand van de school. Beddengoed zal in het appartement aanwezig zijn voor eigen gebruik, maar je wordt wel verzocht om eigen handdoeken mee te brengen. Je kunt een standaard eenpersoonskamer (met enkel bed), een ruime eenpersoonskamer (met een groter bed) of een tweepersoonskamer boeken. Daarnaast hebben we eenpersoonskamers en tweepersoonskamers met privé badkamer op aanvraag.

Hou er rekening mee dat een tweepersoonskamer enkel beschikbaar gesteld kan worden voor 2 samenreizende taalstudenten. Als je samen reist, maar beiden een aparte kamer wilt hebben binnen hetzelfde gedeelde appartement, is dat meestal geen probleem. Geef dit wel even aan in het boekingssysteem bij de opmerkingen. Je moet vóór 22.00 aankomen bij je accommodatie (tot 20.00 landingstijd op Barcelona (BCN) vliegveld). Kom je na die tijd aan, moet je mogelijk een airport transfer boeken of worden er extra  kosten in rekening gebracht.


Gastgezin
Wanneer je kiest voor een verblijf bij een gastgezin zul je de gastvrijheid ervaren van een typisch Spaanse familie. Dit is zonder twijfel één van de leukste manieren om de Spaanse cultuur te leren kennen. Je krijgt je eigen slaapkamer en een sleutel van het huis, zodat je kunt komen en gaan wanneer je wilt. Op deze manier ervaar je alle aspecten van de Spaanse gastvrijheid, maar heb je toch alle vrijheid. Vanzelfsprekend is dat je jezelf wel een beetje moet aanpassen aan de huisregels en (eet)gewoonten. Het gastgezin hoeft niet altijd een standaard gezin te zijn, maar kan bijvoorbeeld ook een gescheiden vrouw (met of zonder kinderen) zijn die het leuk vindt om voor buitenlandse taalschool studenten te koken.

Het gastgezin met half pension optie is inclusief ontbijt en 1 (warme) maaltijd per dag en bij de ontbijt optie is alleen het ontbijt inbegrepen. Alle gastgezinnen liggen binnen een maximale reisafstand van 25 minuten naar de taalschool, lopend of met openbaar vervoer. Beddengoed is aanwezig, maar handdoeken moet je zelf meebrengen.

Je kunt een eenpersoons- of tweepersoons kamer boeken. Let er wel op dat een tweepersoonskamer alleen gereserveerd kan worden voor studenten die samen reizen.© lingua - voorwaarden -  brochure -  groepsreizen -  contact lingua - 
 -