contact  |   login  |  kies je taal       
 
   Stay in Buenos Aires
   Alojamiento
   Unterkunft
   Logement
   Boende i Buenos Aires
 
nu boeken
latijns amerika
mexico - guanajuato
costa rica - tamarindo
ecuador - montañita
peru - cusco
chili - santiago
argentinië - buenos aires
spanje
 
       

Accommodatie in Buenos Aires

Voor een succesvol verblijf is een gezellige, functionele en comfortabele accommodatie belangrijk. Wij doen er alles aan om dit voor je te realiseren. We selecteren elke accommodatie zorgvuldig en bezoeken deze met regelmaat. Met de meeste accommodatie verleners werken we al vele jaren samen. Kamers worden gereserveerd vanaf de zondag voor de eerste cursusdag tot de zaterdag na de laatste cursusdag.

In Buenos Aires bieden we de volgende accommodatie types aan:
Gedeeld appartement
Studenten residentie
Gastgezin
Homestay, self-catering

Gedeeld appartement
De volledig uitgeruste appartementen worden gedeeld met taalschool studenten en soms met (jonge) Argentijnen. Je krijgt een eigen slaapkamer waarin alles staat wat je nodig hebt; een eenpersoons- of tweepersoons bed, kledingkast, tafeltje, stoel, etc. De woonkamer, keuken en badkamer deel je met de huisgenoten. Dit is een leuke optie voor iedereen die graag in contact wil komen met mensen uit een andere cultuur en met een verschillende achtergrond.  Alle appartementen liggen binnen een maximale reisafstand van 30 minuten naar de taalschool, lopend of met openbaar vervoer. Beddengoed is aanwezig, maar handdoeken moet je zelf meebrengen.

Je kunt een eenpersoons- of tweepersoons kamer boeken. Let er wel op dat een tweepersoonskamer alleen gereserveerd kan worden voor studenten die samen reizen. Als je samen reist met een vriend(in), maar beiden een aparte kamer wilt hebben binnen hetzelfde appartement, is dat meestal geen probleem. Geef dit wel even aan op het inschrijfformulier.

Gastgezin
Gastgezinnen bieden jou naast hun gastvrijheid, ook een gezellige plek aan en de kans om de Argentijnse cultuur te ervaren tijdens jouw verblijf in Buenos Aires. Alle gezinnen wonen in de beste wijken van de stad. Het gastgezin hoeft niet altijd een standaard gezin te zijn, maar kan bijvoorbeeld ook een gescheiden vrouw (met of zonder kinderen) zijn die het leuk vindt om voor buitenlandse taalschool studenten te koken. Dit is zonder twijfel één van de leukste manieren om de Argentijnse cultuur te leren kennen.

Je krijgt je eigen slaapkamer en een sleutel van het huis, zodat je kunt komen en gaan wanneer je wilt. Op deze manier ervaar je alle aspecten van de gastvrijheid, maar heb je toch alle vrijheid. Vanzelfsprekend is dat je jezelf wel een beetje moet aanpassen aan de huisregels en Argentijnse (eet)gewoonten. Het gastgezin met half pension optie is inclusief ontbijt en 1 (warme) maaltijd per dag.  Alle gastgezinnen liggen binnen een maximale reisafstand van 30 minuten naar de taalschool, lopend of met openbaar vervoer. Beddengoed is aanwezig, maar handdoeken moet je zelf meebrengen.

Je kunt een eenpersoons- of tweepersoons kamer boeken. Let er wel op dat een tweepersoonskamer alleen gereserveerd kan worden voor studenten die samen reizen.


© lingua - voorwaarden -  gratis brochure -  contact - 
 -