Nu boeken

SPAANS & TANGO IN BUENOS AIRES

Leer Spaans & Tango

Buenos Aires staat wereldwijd bekend als de stad waar de tango vandaan komt. De dans is nog steeds enorm populair in de hele stad en wordt beoefend in bars, clubs en scholen. Er is geen betere plek om echt tango te leren. Bovendien kun je met dit combinatieprogramma ook je Spaans oefenen in een nieuwe omgeving. Na een dag in de klas kun je ’s avonds naar hartenlust dansen, onder begeleiding van een van Buenos Aires‘ beste tangoleraren.

DUUR VAN HET PROGRAMMA 1 of 2 weken
AANTAL TANGO LESSEN 3 lessen per week

We zijn er trots op tangolessen aan te bieden aan een van de meest gerenommeerde tangoscholen in Buenos Aires.

Het tango dansprogramma kun je combineren met de Intensief 20 cursus in een kleine groep of een individuele cursus. Je volgt 20 Spaanse lessen per week overdag en 3 keer per week tangolessen in de avonduren (na 18:00u). Afhankelijk van je voorkeuren kun je individuele of groepstangolessen volgen. De tango cursus wordt het hele jaar door gegeven (behalve op feestdagen).

Prijzen Tango programma
1 week
$ 60
2 weken
$ 120

Faq

Ik heb mijn eigen gitaar, kan ik deze meenemen naar de flamencogitaar cursus?

Je mag je eigen gitaar meenemen. Zo niet, dan kun je er een huren op de gitaarschool voor de duur van de cursus, zodat je ook buiten de lessen kunt oefenen.

Als ik het ‘Spaans &’ programma leuk vind, is het dan mogelijk om dit te verlengen op locatie?

In de meeste gevallen is het mogelijk om het ‘Spaans &’ programma op locatie te verlengen. Je kunt dit controleren bij de receptie van de taalschool. Laat een opmerking achter op het inschrijfformulier als je overweegt het ‘Spaans &’ programma te verlengen, zodat we hier alvast rekening mee kunnen houden.