Book now

SPAANS & SURFEN IN TAMARINDO

Leer Spaans & surfen in Tamarindo, Costa Rica

Tamarindo is legendarisch bij surfers en de golven zijn geschikt voor alle niveaus, inclusief beginners. Deze unieke cursus combineert intensieve Spaanse lessen met een speciaal surfprogramma, zodat je de taal leert en tegelijk een nieuwe sport probeert. De Stille Oceaankust van Costa Rica is beroemd om zijn mooie golven en deze cursus wordt het hele jaar door aangeboden.

DUUR PROGRAMMA 1 tot 4 weken
AANTAL SURFLESSEN 2 tot 3 groepslessen van 1u 45 min per week

Wij bieden een compleet surfprogramma in samenwerking met een lokale surfschool. Je wordt in een groep geplaatst op basis van je surfniveau en zult zien dat je met sprongen vooruit gaat tijdens de cursus. Je kunt de surfcursus volgen in combinatie met een Intensief 20 cursus Spaans of privélessen.

ISA-gecertificeerde surf leraren maken je vertrouwd met het water; ze demonstreren niet alleen hoe je een golf pakt, maar vooral hoe je hem echt berijdt. Doe 3 of 4 weken Spaans en surfen en je zult verschillende stranden bezoeken, en een behendigheid aanleren die je van pas zal komen op andere bestemmingen. Na de cursus praat je Spaans en weet je hoe je de golven bij een nieuw strand moet ‘lezen’.

De surfprogramma's omvatten:

1 week: 2 groepslessen / gratis surfplank huur / fotoserie (10 foto's)

2 weken: 3 groepslessen / gratis surfplank huur / fotoserie

3 weken: 6 groepslessen / gratis surfplank huur / fotoserie / 1 surftrip naar een nabijgelegen strand;

of kies: 9 groepslessen / gratis surfplank huur / fotoserie

4 weken: 8 groepslessen / gratis surfplank huur / fotoserie / gratis rashguard / 1 surftrip naar een nabijgelegen strand;

of kies: 11 groepslessen / gratis surfplank huur / fotoserie / gratis rashguard

Prijzen surfprogramma
1 week
$ 165
2 weken
$ 255
3 weken
$ 590
4 weken
$ 750