Book now

Spaans & surfen in San Sebastian

Leer Spaans & Surfen in San Sebastian, Spanje

Leer ‘s ochtends Spaans. En geniet daarna van de prachtige stranden van San Sebastian terwijl je leert surfen. Het Zurriola surfstrand ligt op amper 15 minuten lopen van de taalschool. We zijn er trots op om deze cursus aan te bieden in samenwerking met een van de meest gerenommeerde surfscholen in San Sebastian.

DUUR VAN HET PROGRAMMA 1 of 2 weken
AANTAL SURFLESSEN 5 lessen van 1 uur per week

Je wordt in een groep ingedeeld op basis van je surfniveau. Lessen zijn in het Spaans en Engels, afhankelijk van de groep. Je kunt de surfcursus volgen in combinatie met een Intensief 20 cursus Spaans of privélessen. De surfcursus wordt het hele jaar door gegeven (behalve op feestdagen). Voor de periode van oktober tot mei is het verstandig om de beschikbaarheid te checken.

Je kunt extra weken toevoegen aan de surfcursus als je eenmaal in San Sebastian bent. De ervaring wijst uit dat je in 1 of 2 weken meestal genoeg surflessen krijgt om je het vertrouwen en de vaardigheid te geven waarmee je zelf verder kunt. Plaats even een aantekening op het inschrijvingsformulier als je er van tevoren al over denkt om je surfcursus te verlengen. Houd er rekening mee dat als er niet genoeg cursisten zijn om een groep te vormen, het aantal lesuren per week naar verhouding wordt verminderd. In de zomer is de minimale groepsgrootte 4, in de winter is dit 3.

Prijzen surfprogramma
1 week
€ 88
2 weken
€ 176