Nu boeken

Spaans & surfen in Montañita

Leer Spaans & Surf in Montañita, Ecuador

In Montañita draait alles om surfen. Het wordt algemeen beschouwd als een van de beste surfplekken in Zuid-Amerika, dankzij het feit dat er het hele jaar door zeer regelmatige golven zijn. Bij laagtij zijn de golven prima te doen voor beginners, terwijl de krachtige golven bij hoogtij perfect zijn voor meer gevorderde surfers. Het is een fantastische en stimulerende plek om deze sport te leren.

DUUR PROGRAMMA 1 week
AANTAL SURFLESSEN 5 lessen van 1,5 uur per week

Deze lessen worden gegeven onder leiding van onze eigen professionele surfinstructeur. Hij is een gekwalificeerde instructeur en door zijn ervaring kan iedereen van hem leren, van complete beginners tot gevorderde surfers.

Surfplank, rashguard en transport zijn inbegrepen bij de surflessen. Na 1 week van 5 lessen zul je voldoende vertrouwen hebben opgebouwd om alleen het water in te gaan. Je weet hoe je golven moet ‘lezen’ en waar je moet surfen in Montanita. Zodat je gedurende je gehele verblijf kunt doorgaan met surfen.

Je kunt de surfcursus volgen in combinatie met een taalcursus Spaans, maar het is aan te raden om niet meer dan 25 lessen Spaans te nemen - anders heb je niet genoeg tijd om te surfen! De surfcursus wordt het hele jaar door gegeven (behalve op feestdagen). 

Prijzen surfprogramma
1 week
$ 80
2 weken
$ 160
3 weken
$ 240
4 weken
$ 320

Faq

Wat als ik een Spaans & surf programma heb geboekt en er zijn geen golven?

Als de weersomstandigheden het onmogelijk maken om de surflessen te volgen, komt de school op locatie met een oplossing. Dit kan zijn het uitstellen van de surfcursus, het aanbieden van een alternatief programma, of een terugbetaling. 

Moet ik mijn eigen surfplank en/of wetsuit meenemen naar de Spaanse & surf-cursus?

Ondanks dat al het materiaal bij de surfcursus is inbegrepen, is altijd mogelijk om je eigen materiaal mee te nemen wanneer je dit hebt.

Als ik het ‘Spaans &’ programma leuk vind, is het dan mogelijk om dit te verlengen op locatie?

In de meeste gevallen is het mogelijk om het ‘Spaans &’ programma op locatie te verlengen. Je kunt dit controleren bij de receptie van de taalschool. Laat een opmerking achter op het inschrijfformulier als je overweegt het ‘Spaans &’ programma te verlengen, zodat we hier alvast rekening mee kunnen houden.