Book now

SPAANS & SURFEN IN MONTAÑITA

Leer Spaans & Surf in Montañita, Ecuador

In Montañita draait alles om surfen. Het wordt algemeen beschouwd als een van de beste surfplekken in Zuid-Amerika, dankzij het feit dat er het hele jaar door zeer regelmatige golven zijn. Bij laagtij zijn de golven prima te doen voor beginners, terwijl de krachtige golven bij hoogtij perfect zijn voor meer gevorderde surfers. Het is een fantastische en stimulerende plek om deze sport te leren.

DUUR PROGRAMMA 1 week
AANTAL SURFLESSEN 5 lessen van 1,5 uur per week

Deze lessen worden gegeven onder leiding van onze eigen professionele surfinstructeur. Hij is een gekwalificeerde instructeur en door zijn ervaring kan iedereen van hem leren, van complete beginners tot gevorderde surfers.

Surfplank, rashguard en transport zijn inbegrepen bij de surflessen. Na 1 week van 5 lessen zul je voldoende vertrouwen hebben opgebouwd om alleen het water in te gaan. Je weet hoe je golven moet ‘lezen’ en waar je moet surfen in Montanita. Zodat je gedurende je gehele verblijf kunt doorgaan met surfen.

Je kunt de surfcursus volgen in combinatie met een taalcursus Spaans, maar het is aan te raden om niet meer dan 25 lessen Spaans te nemen - anders heb je niet genoeg tijd om te surfen! De surfcursus wordt het hele jaar door gegeven (behalve op feestdagen). 

Prijzen surfprogramma
1 week
$ 80
2 weken
$ 160
3 weken
$ 240
4 weken
$ 320