Nu boeken

SPAANS & KUNST IN MADRID

Leer Spaans & beleef kunst

Madrid is een van 's werelds ultieme kunstbestemmingen. De drie beroemdste musea van de stad, bekend als ‘De Gouden Kunstdriehoek’, bevinden zich allemaal aan de Paseo del Prado. Ze nemen je mee op een reis door duizend jaar aan kunststijlen, waaronder veel van 's werelds beroemdste kunstenaars.

DUUR PROGRAMMA 1 week
AANTAL KUNSTLESSEN 3 sessies van 2 uur per week

In het Prado Museum maak je een chronologische reis door een millennium van Vlaamse en Spaanse kunst; denk aan Velázquez en Goya, maar ook Rubens, Rembrandt en nog vele anderen. Het Reina Sofia museum is gewijd aan Spaanse kunst en hier ontdek je kunstwerken uit de 20e eeuw van meesters zoals Picasso en Dalí. Het Thyssen Bornemisza museum is de derde in de driehoek, en huist een privécollectie die de historische hiaten opvult die het Prado en de Reina Sofia hebben opengelaten. Voor de kunstliefhebber is het bezoeken van alle drie musea beslist een van de mooiste ervaringen.

Het kunstprogramma nodigt je uit om diepgaand kennis te maken met de Spaanse kunstwereld. Gedurende drie sessies van 2 uur bezoek je  de drie musea samen met een van onze docenten, een absolute expert op het gebied van Spaanse kunst. In het programma zijn toegangskaarten inbegrepen voor alle 3 musea voor jou en je privéleraar.

Je kunt het kunstprogramma combineren met een cursus Spaans, maar als je meer dan 25 lessen per week volgt, heb je misschien te weinig tijd om volop van het programma te genieten. Het kunstprogramma wordt het hele jaar door aangeboden (met uitzondering van vakanties).

Prijzen kunstprogramma
1 week
€ 255

Faq

Als ik het ‘Spaans &’ programma leuk vind, is het dan mogelijk om dit te verlengen op locatie?

In de meeste gevallen is het mogelijk om het ‘Spaans &’ programma op locatie te verlengen. Je kunt dit controleren bij de receptie van de taalschool. Laat een opmerking achter op het inschrijfformulier als je overweegt het ‘Spaans &’ programma te verlengen, zodat we hier alvast rekening mee kunnen houden.