contact  |   login  |  kies je taal       
 
   Course Santiago Chile
   Español Santiago
   Sprachkurse Santiago
   Cours Santiago Chili
   Spanskkurser Santiago
 
nu boeken
latijns amerika
mexico - guanajuato
costa rica - tamarindo
ecuador - montañita
peru - cusco
chili - santiago
argentinië - buenos aires
spanje
 
       

Taalcursus in Santiago

De Spaanse taalcursussen in Santiago de Chile lopen van maandag t/m vrijdag, op verschillende niveaus, het hele jaar door. Je kunt  op iedere maandag starten met de Spaanse taalcursus (behalve op feestdagen). We vragen jou om ons een indicatie te geven van jouw huidige niveau Spaans bij het invullen van het inschrijfformulier. Het maakt niet uit als je dit niet precies weet, want voordat de taalcursus zal starten maak je nog een test om jouw exacte niveau Spaans vast te stellen.

De klassen worden ingevuld op niveau. Hierdoor kom je altijd in een klas te zitten met studenten die hetzelfde niveau Spaans hebben als jij. De klas bestaat uit studenten van alle leeftijden en nationaliteiten wat de lessen enorm gezellig en leerzaam maakt.

We bieden de volgende cursussen aan in Santiago de Chile:

> 20 lessen per week in een groep
> 30 lessen per week in een groep
> 20 lessons per week in a group + 10 individual lessons
> 30 lessen per week in een groep + 5 individuele lessen
> 10 individuele lessen per week
> 20 individuele lessen per week


Lesduur groepscursus: 45 minuten
Lesduur individueel: 45 minuten
Minimum leeftijd: 16 jaar
Groepsgrootte: 2 tot 7 studenten (maximaal 8)
Vakantiedagen: Klik hier voor de vakantiedagen

Groepscursus Spaans
De lessen vinden meestal plaats in de morgen, maar in de zomer kan het voorkomen dat er lessen in de middag zijn. Afhankelijk van de cursus intensiteit, heb je 4 (intensive 20) of 6 (intensive 30) lessen per dag. Tussen de lessen door is er een korte pauze en tijd om wat te drinken. Tijdens de lessen ontwikkel je jouw kennis over de grammatica en vocabulaire en komen alle taalvaardigheden aan bod: conversatie, luisteren, lezen en schrijven. De cursus heeft een communicatief en interactief karakter waardoor je de taal goed en snel leert beheersen.

De Spaanse lessen in Santiago worden gegeven in kleine groepjes. Door de kleine klassen zijn de lessen intensief en heeft de docent genoeg tijd voor persoonlijke ondersteuning. Naast de Spaanse taal komen ook de  Chileense cultuur en gebruiken aan bod. Ook zul je de verschillen leren tussen het Spaans zoals dit wordt gesproken in Chili en in de rest van Latijns Amerika en Spanje.

Spaanse combinatie cursussen
Je start de dag met 4 Spaanse groepslessen (intensive 20) en na een korte lunch pauze krijg je 2 privé lessen (intensive 20+5) of je start de dag met 6 Spaanse groepslessen (intensive 30) en daarna 1 privé les (intensive 30+5).

In overleg met je docent kun je bepalen wat je tijdens de individuele uren wilt leren. Zo kun je bijvoorbeeld ingaan op de Spaans taal in een zakelijke omgeving of gerelateerd aan het medische werkveld. Ook kun je wat dieper ingaan op grammatica of juist meer nadruk leggen op een betere algemene spreekvaardigheid. Door het volgen van deze cursus zal je de taal sneller onder de knie krijgen, omdat de individuele uren op jou wensen en capaciteiten worden afgestemd. Deze cursus kunnen we van harte aanbevelen aan iedereen die Spaans wil leren maar wat minder tijd beschikbaar heeft.

Individuele cursussen Spaans
Individuele lessen vinden meestal plaats ‘s middags na 14:30. De inhoud van de individuele lessen wordt op maat gemaakt en aangepast aan jouw persoonlijke motivatie om Spaans te leren. Ben je dus op zoek naar een cursus zakelijk Spaans, heb je al een hoger niveau, maar worstel je nog met specifieke grammatica, of wil je jouw Spaanse lessen helemaal inrichten naar je eigen wensen, dan kunnen we deze individuele lessen zeker aanraden.

De gespecialiseerde individuele lessen (DELE voordbereiding, Commerciële Spaans, Medische Spaans, enz.) zijn een beetje duurder dan de algemene Spaanse individuele lessen.

Voordat de cursus start wordt je niveau Spaans bepaald en zal de inhoud en indeling van jouw lessen worden besproken, Tijdens de cursus kunnen er gemakkelijk wijzigingen worden aangebracht in samenspraak met de docent.

De individual 10 is de standaard individuele cursus. Deze cursus bestaat uit 2 privé lessen Spaans per dag van maandag t/m vrijdag. We kunnen echter erg flexibel zijn met de individuele lessen. Neem dus even contact met ons op als je graag een andere indeling van de lessen zou willen hanteren en/of meer of minder lessen zou willen volgen.
© lingua - voorwaarden -  gratis brochure -  contact - 
 -