contact  |   login  |  choose your language       
 
   Spanish group travel
   
   
   
   
   
   
 
taalcursus spaans in spanje
nu boeken
spanje
san sebastian valencia
salamanca granada
barcelona malaga
madrid  
latijns amerika
follow us
       
Recent gemaakte groepsreizen

In oktober 2008 is een groep van 31 enthousiaste leerlingen Spaans vanuit het volwassen onderwijs richting Salamanca vertrokken voor hun jaarlijkse excursie. Lingua verzorgde het volledige programma ter plaatse. Na afloop ontvingen wij een leuke reactie vanuit één van de deelnemers.    

Spaans leren in Salamanca

Van 12 tot en met 17 oktober dit jaar ging ik met een groep van 31 personen naar Salamanca, op “schoolreisje”.

Ik volg in Nederland een cursus Spaans en via dit instituut kon ik mij, samen met andere leerlingen van verschillende niveaus, opgeven om Spaanse les te gaan volgen in Spanje. “Dit is goed voor je uitspraak en je leert er enorm veel” zei mijn juf, en dat was zo!

We vlogen op zondag naar Madrid, waar we werden opgehaald door een bus die ons naar Salamanca bracht, een prachtige tocht over de Meseta. Op maandag begonnen de Spaanse lessen. Nadat we een (pittige) test hadden gedaan werden we ingedeeld in groepjes van verschillende niveaus. Daarna begonnen de lessen. Hoewel het slechts 4 ochtenden waren, leerde ik voor mijn gevoel meer dan in een half schooljaar in Nederland!
   
De docenten waren allemaal leuke, enthousiaste, jonge meiden, die er duidelijk zelf plezier in hadden. Deze docenten gingen ook met ons mee op excursies, zoals bv. bij een gezamenlijke tapa-avond, een stadstocht met een gids, een busreis naar La Peña de Francia en het dorpje La Alberca. Ook kregen we salsa-les en zelfs een lespaella-maken”. Allemaal geregeld door Lingua!
   

“Zelden heb ik een beter en prettiger team gezien dan op de school in Salamanca”.

Op vrijdagavond gingen we via Avila met de bus weer terug naar het vliegveld in Madrid. Het was een fantastische week, een perfecte reis, een geweldig programma, en als ik ooit terug ga naar Spanje om mijn Spaans nog meer te verbeteren dan twijfel ik er geen moment over, maar neem ik meteen contact op met Lingua!

Maria, Noelia, Clara, Rocío, Auxiliadora, Serge en alle anderen: ¡ Muchas gracias por todo !

Trudy© lingua - voorwaarden -  brochure -  groepsreizen -  contact lingua - 
linguaschools taalcursus spaans in spanje -  linguaenglish engels in het buitenland -