contact  |   login  |  choose your language       
 
   Spanish group travel
   
   
   
   
   
   
 
taalcursus spaans in spanje
nu boeken
spanje
san sebastian valencia
salamanca granada
barcelona malaga
madrid  
latijns amerika
follow us
       
Groepsreizen naar Spanje

Organiseert u een groepsreis voor uw school, onderwijsinstelling, vereniging of wilt u gewoon met een aantal deelnemers richting Spanje? En wilt u dit combineren met het volgen van enkele of meerdere Spaanse taallessen? Wij nemen graag het werk uit handen om een reis op maat voor u samen te stellen!

Lingua organiseert compleet verzorgde schoolreizen, studentenreizen, excursies en taalreizen naar Spanje. Onze bestemmingen zijn Granada, Salamanca, Malaga, Barcelona, Madrid, Valencia en San Sebastian. Wij kunnen u een volledig programma aanbieden, maar u kunt ook bij ons terecht voor alleen een taalcursus als onderdeel van uw eigen programma.

Lingua streeft naar een scherpe afstemming tussen de prijs en de kwaliteit van uw reis. Door een zeer intensieve samenwerking met onze Spaanse partners, is er sprake van een snelle terugkoppeling- en persoonlijke benadering en kunnen we een goede service garanderen. Mede hierdoor zijn we vaak goedkoper dan andere aanbieders. Afhankelijk van uw wensen en voorkeuren kan Lingua u een advies geven over de bestemming, tijd van het jaar, duur van de reis, vervoersmiddel, etc. Excursies en activiteiten worden afgestemd op de interesse en wensen van uw groep.

Lingua heeft reeds ruime ervaring opgebouwd op het gebied van taal- en cultuurreizen naar Spanje dus neemt u gerust even contact met ons op en wij voorzien u graag vrijblijvend van advies.

Wij denken graag met u mee!

Direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Klik dan hier.


© lingua - voorwaarden -  brochure -  groepsreizen -  contact lingua - 
linguaschools taalcursus spaans in spanje -  linguaenglish engels in het buitenland -