contact  |   login  |  kies je taal       
 
   Courses in Barcelona
   Cursos en Barcelona
   Sprachkurse Barcelona
   Cours Barcelona
   Corsi a Barcelona
   Курсы в Барселоне
   Kurser Barcelona
 
nu boeken
spanje
san sebastian valencia
salamanca granada
barcelona malaga
madrid  
latijns amerika
follow us
       

Taalcursus in Barcelona

De Spaanse taalcursussen in Barcelona lopen van maandag t/m vrijdag, op verschillende niveaus, het hele jaar door. Als je nooit eerder Spaanse lessen hebt gevolgd, let dan op de specifieke startdata voor absolute beginners. Als je al enige voorkennis hebt op het gebied van de Spaanse taal dan kun je op iedere maandag starten met de lessen (behalve op feestdagen). We vragen jou om ons een indicatie te geven van jouw huidige niveau Spaans bij het invullen van het inschrijfformulier. Het maakt niet uit als je dit niet precies weet, want voordat de taalcursus zal starten maak je nog een test om jouw exacte niveau Spaans vast te stellen.

De klassen worden ingevuld op niveau. Hierdoor kom je altijd in een klas te zitten met studenten die hetzelfde niveau Spaans hebben als jij. De klas bestaat uit studenten van alle leeftijden en nationaliteiten wat de lessen enorm gezellig en leerzaam maakt.

We bieden de volgende cursussen aan in Barcelona:

 >  10 lessen per week in een groep
 >  20 lessen per week in een groep
 >  30 lessen per week in een groep
 >  20 lessen per week in een groep + 5 individuele lessen
 >  20 lessen per week in een groep + 10 individuele lessen
 >  8 lessen per week in een groep
 >  DELE examen voorbereiding cursus
 >  10 individuele lessen per week
 >  20 individuele lessen per week
 >  10 lessen per week in een groep

Lesduur groepscursus: 55 minuten
Lesduur individueel: 55 minuten
Minimum leeftijd: 16 jaar
Groepsgrootte: maximaal 10 studenten
Startdata en vakantiedagen: Startdata en vakantiedagen
   
 

Groepscursus Spaans intensief
De standaard cursus in Barcelona, de Intensive 20, bestaat uit 20 lessen per week in een groep van maandag t/m vrijdag, 4 lessen per dag. De lessen zijn normaal gesproken van 9.30 t/m 13.30. (inclusief een pauze van 20 minuten). In het hoogseizoen kunnen de lessen tevens in de middag plaatsvinden. De intensive 30 is hetzelfde als de intensive 20 maar heeft 2 extra lessen in een kleinere groep per dag.

Tijdens de lessen ontwikkel je jouw kennis over de grammatica en vocabulaire en komen alle taalvaardigheden aan bod: conversatie, luisteren, lezen en schrijven. De cursus heeft een communicatief en interactief karakter waardoor je de taal goed en snel leert beheersen.

Groepscursus Spaans semi-intensief
We bieden ook wat minder intensieve groepscursussen aan, de intensive 8 en de intensive 10. Als je voor de intensive 10 kiest heb je 2 lessen per dag van maandag t/m vrijdag, de helft van de intensive 20 cursus. De intensive 8 is speciaal geschikt voor Universiteits/Erasmus studenten, au-pairs, werkende mensen of studenten die stage lopen in Barcelona. Deze cursus is flexibeler wat betreft de cursusdagen. Je kunt bijvoorbeeld 4 lessen nemen op dinsdag en donderdag of 2 lessen per dag van dinsdag t/m vrijdag. Om deze cursus te kunnen volgen is het noodzakelijk om buitenom de lessen ook Spaans te spreken, om zo de voortgang van de cursus bij te kunnen houden. Neem contact met ons op om te kijken of het tijdschema van je voorkeur beschikbaar is.

Voor absolute beginners raadden we de Intensive 20 cursus aan.

De Spaanse lessen in Barcelona worden gegeven in kleine groepjes. Door de kleine klassen zijn de lessen intensief en heeft de docent genoeg tijd voor persoonlijke ondersteuning. Naast de Spaanse taal komen ook de cultuur en gebruiken aan bod.

Spaanse combinatie cursussen
Je start de dag met 4 Spaanse groepslessen (intensive 20) en na een korte lunch pauze krijg je 1 privé les (intensive 20+5) of 2 privé lessen (intensive 20+10).

In overleg met je docent kun je bepalen wat je tijdens de individuele uren wilt leren. Zo kun je bijvoorbeeld ingaan op de Spaans taal in een zakelijke omgeving of gerelateerd aan het medische werkveld. Ook kun je wat dieper ingaan op grammatica of juist meer nadruk leggen op een betere algemene spreekvaardigheid. Door het volgen van deze cursus zal je de taal sneller onder de knie krijgen, omdat de individuele uren op jou wensen en capaciteiten worden afgestemd. Deze cursus kunnen we van harte aanbevelen aan iedereen die Spaans wil leren maar wat minder tijd beschikbaar heeft.

DELE examen voorbereiding cursus
In de DELE examen voorbereidingscursus word je voorbereid op het officiële DELE examen van het Instituto Cervantes. Aan het eind van de taalcursus kan je examen doen en als je hiervoor slaagt, wordt aan jou het internationaal erkende DELE diploma uitgereikt. De DELE voorbereidingscursus in Barcelona bestaat uit 4 lessen per dag Intensive 20 in een groep + dagelijks 1 privĂ© uur waarin gefocust wordt op de voorbereiding voor het DELE examen. Het examen is niet inbegrepen bij de cursus. Let er zelf op dat het examen ruim een maand van tevoren aangevraagd moet worden. Het examen kun je slechts 3 keer per jaar maken. Dit kan in Spanje, maar ook in eigen land. Meer informatie vind je op de DELE examen website: diplomas.cervantes.es. Neem voor aanvullende informatie even contact met ons op. Neem voor aanvullende informatie even contact met ons op.

Individuele cursussen Spaans
De inhoud van de individuele lessen wordt op maat gemaakt en aangepast aan jouw persoonlijke motivatie om Spaans te leren. Ben je dus op zoek naar een cursus zakelijk Spaans, heb je al een hoger niveau, maar worstel je nog met specifieke grammatica, of we wil je jouw Spaanse lessen helemaal inrichten naar je eigen wensen, dan kunnen we deze individuele lessen zeker aanraden.

Voordat de cursus start wordt je niveau Spaans bepaald en zal de inhoud en indeling van jouw lessen worden besproken, Tijdens de cursus kunnen er gemakkelijk wijzigingen worden aangebracht in samenspraak met de docent.

De individual 20 is de standaard individuele cursus. Deze cursus bestaat uit 4 privé lessen Spaans per dag van maandag t/m vrijdag. We kunnen echter erg flexibel zijn met de individuele lessen. Neem dus even contact met ons op als je graag een andere indeling van de lessen zou willen hanteren en/of meer of minder lessen zou willen volgen.


© lingua - voorwaarden -  brochure -  groepsreizen -  contact lingua - 
 -