contact  |   login  |  kies je taal       
 
   Spanish in Barcelona
   Español en Barcelona
   Sprachreise Barcelona
   L'espagnol Barcelona
   Spagnolo a Barcelona
   Испанский в Барселоне
   Spanska i Barcelona
 
nu boeken
spanje
san sebastian valencia
salamanca granada
barcelona malaga
madrid  
latijns amerika
follow us
       
Spaans leren in Barcelona
   
Inwoners 1,6 miljoen
Temperatuur zomer 28°C winter 14°C
Omschrijving Mediterrane, internationale stad. De eigenzinnige hoofdstad van Catalonië is door de geschiedenis heen steeds weer vernieuwend op gebied van architectuur, kunst en gastronomie.
Trekpleisters Plaza Cataluña, Gotische buurt, de Sagrada Familia, Parc Guëll, Montjuïc, Picasso museum, thuiswedstrijden van FC Barcelona.
Vrije tijd Paella- en tapas avonden, excursies naar Andorra, Figueras (Dalí museum), Girona, etc.
   
 

De Spaans-Catalaanse stad Barcelona is de tweede stad van Spanje. Het is een internationale metropool dat aantrekking heeft tot veel ambitieuze, creatieve mensen over de hele wereld. Mede dit maakt het tot een van de meest dynamische en bruisende steden van heel Europa. In deze stad gaan kunst, cultuur, zon, uitgaan en ontspanning zeer goed samen.

Het meest bekende deel van de stad is ongetwijfeld Las Ramblas en Plaza Cataluña, het toeristische centrum. De straatjes rond de Ramblas bieden een combinatie van gezelligheid, straatartiesten, vele nationaliteiten, restaurantjes en winkeltjes. . Maar Barcelona heeft veel meer onder de oppervlakte, wat de meeste toeristen die slechts voor kortere tijd verblijven niet zullen ontdekken. Dit maakt het een interessante bestemming om Spaans te leren en bied je een uitgelezen mogelijkheid het échte Barcelona te leren kennen.

 
 

© lingua - voorwaarden -  brochure -  groepsreizen -  contact lingua - 
 -