contact  |   login  |  kies je taal       
 
   Learn Spanish Madrid
   Español en Madrid
   Spanischkurs Madrid
   L'espagnol Madrid
   Spagnolo a Madrid
   Испанский в Мадриде
   Spanska i Madrid
 
nu boeken
spanje
san sebastian valencia
salamanca granada
barcelona malaga
madrid  
latijns amerika
follow us
       
Spaans leren in Madrid
   
Inwoners 3,5 miljoen
Temperatuur zomer 30°C winter 11°C
Omschrijving Internationale metropool met een grote aantrekkingskracht op artiesten en (mode)ontwerpers. Veelzijdig nachtleven dat altijd doorgaat.
Trekpleisters Plaza Mayor, Retiro park, koninklijk paleis, el Rastro markt, musea del Prado, Thyssen-Bornemisza en het Reina Sofia, Santiago Bernabeu Stadion.
Vrije tijd Theaters en concerten, typisch Spaanse tapas bars, hippe uitgaanswijk Chueca, excursies naar Toledo, Segovia, etc,
   
 

De hoofdstad van Spanje ligt midden in het land en op ongeveer 2,5 uur vliegen vanaf Amsterdam en 1,5 uur van Brussel. De 3 miljoen Madrilenen zijn de mensen die deze stad zo aantrekkelijk maken. Ze vinden het leuk om buitenlanders te betrekken in hun eigen cultuur. Je kunt dus je Spaanse taalcursus direct in de praktijk brengen al dan niet in een van de ontelbare cafés, tapasbars of straatcafés waar dag en nacht wordt gefeest, het hele jaar door.

Het toeristische centrum van Madrid is een en al levendigheid, maar ook in de wijken daarbuiten (Chueca, Latina, etc.) vind je veel van het bij de meeste toeristen minder bekende Madrid. Kom je Spaans leren op onze taalschool, dan laten we je hier graag kennis mee maken.

 
 

© lingua - voorwaarden -  brochure -  groepsreizen -  contact lingua - 
 -