contact  |   login  |  kies je taal       
 
   Accommodation Madrid
   Alojamiento Madrid
   Unterkunft Madrid
   Logement Madrid
   Allogi a Madrid
   Жилье Мадрид
   Boende Madrid
 
nu boeken
spanje
san sebastian valencia
salamanca granada
barcelona malaga
madrid  
latijns amerika
follow us
       
Accommodatie in Madrid
Voor een succesvol verblijf is een gezellige, functionele en comfortabele accommodatie belangrijk. Wij doen er alles aan om dit voor je te realiseren. We selecteren elke accommodatie zorgvuldig en bezoeken deze met regelmaat. Met de meeste accommodatie verleners werken we al vele jaren samen. Kamers worden gereserveerd vanaf de zondag voor de eerste cursusdag tot de zaterdag na de laatste cursusdag.

In Madrid bieden we de volgende accommodatie types aan:
Gedeeld appartement
Gastgezin

Gedeeld appartement
De volledig uitgeruste appartementen in Madrid worden gedeeld met werkende Spanjaarden of (taalschool) studenten. Je krijgt een eigen slaapkamer waarin alles staat wat je nodig hebt; een eenpersoons- of tweepersoons bed, kledingkast, tafeltje, stoel, etc. De woonkamer, keuken en badkamer deel je met de huisgenoten. Dit is een leuke optie voor iedereen die graag in contact wil komen met mensen uit een andere cultuur en met een verschillende achtergrond.  Alle appartementen liggen binnen een maximale reisafstand van 30 minuten naar de taalschool, lopend of met openbaar vervoer. Beddengoed is aanwezig, maar handdoeken moet je zelf meebrengen.

De standaard gedeelde appartementen in Madrid bieden alles wat je nodig hebt voor een prettig verblijf in de stad. Ook bieden we hier de zogenoemde “gedeelde appartementen +” aan. Deze “+ appartementen” zijn vergelijkbaar met de standaard optie, maar doorgaans iets luxer, ruimer of centraler gelegen.

Voor zowel de standaard optie als de “appartement +” optie, kun je een eenpersoons- of tweepersoons kamer boeken. Let er wel op dat een tweepersoonskamer alleen gereserveerd kan worden voor studenten die samen reizen. Als je samen reist met een vriend(in), maar beiden een aparte kamer wilt hebben binnen hetzelfde appartement, is dat meestal geen probleem. Geef dit wel even aan op het inschrijfformulier.

Gastgezin
Wanneer je kiest voor een verblijf bij een gastgezin zul je de gastvrijheid ervaren van een typisch Spaanse familie. Dit is zonder twijfel één van de leukste manieren om de Spaanse cultuur te leren kennen. Je krijgt je eigen slaapkamer en een sleutel van het huis, zodat je kunt komen en gaan wanneer je wilt. Op deze manier ervaar je alle aspecten van de Spaanse gastvrijheid, maar heb je toch alle vrijheid. Vanzelfsprekend is dat je jezelf wel een beetje moet aanpassen aan de huisregels en (eet)gewoonten. Het gastgezin hoeft niet altijd een standaard gezin te zijn, maar kan bijvoorbeeld ook een gescheiden vrouw (met of zonder kinderen) zijn die het leuk vindt om voor buitenlandse taalschool studenten te koken.

Het gastgezin met half pension optie is inclusief ontbijt en 1 (warme) maaltijd per dag en bij de ontbijt optie is alleen het ontbijt inbegrepen. Alle gastgezinnen liggen binnen een maximale reisafstand van 30 minuten naar de taalschool, lopend of met openbaar vervoer. Beddengoed is aanwezig, maar handdoeken moet je zelf meebrengen.

De standaard gastgezinnen zijn erg vriendelijk en bieden alles wat je nodig hebt voor een prettig verblijf in Madrid. Voor degenen die graag iets meer luxe wensen, bieden we hier ook de zogenoemde optie “gastgezin +” aan. Deze “+ gezinnen” zijn vergelijkbaar met de standaard optie, maar doorgaans iets luxer of iets ruimer of centraler gelegen. Deze mogelijkheid wordt aangeboden voor zowel de ontbijt- als de halfpension optie.

Je kunt een eenpersoons- of tweepersoons kamer boeken. Let er wel op dat een tweepersoonskamer alleen gereserveerd kan worden voor studenten die samen reizen.
© lingua - voorwaarden -  brochure -  groepsreizen -  contact lingua - 
 -