contact  |   login  |  kies je taal       
 
   Accommodation Malaga
   Alojamiento Malaga
   Unterkunft Malaga
   Logement Malaga
   Allogi a Malaga
   Жилье в Малаге
   Boende Malaga
 
nu boeken
spanje
san sebastian valencia
salamanca granada
barcelona malaga
madrid  
latijns amerika
follow us
       
Accommodatie in Málaga
Voor een succesvol verblijf is een gezellige, functionele en comfortabele accommodatie belangrijk. Wij doen er alles aan om dit voor je te realiseren. We selecteren elke accommodatie zorgvuldig en bezoeken deze met regelmaat. Met de meeste accommodatie verleners werken we al vele jaren samen. Kamers worden gereserveerd vanaf de zondag voor de eerste cursusdag tot de zaterdag na de laatste cursusdag.

In Málaga bieden we de volgende accommodatie types aan:
Gedeeld appartement
Gastgezin

Gedeeld appartement
De volledig uitgeruste appartementen in Málaga worden gedeeld met gemiddeld 3 tot 5 taalschool studenten. Je krijgt een eigen slaapkamer waarin alles staat wat je nodig hebt; een eenpersoons- of tweepersoons bed, kledingkast, tafeltje, stoel, etc. De woonkamer, keuken en badkamer deel je met de huisgenoten. Dit is een leuke optie voor iedereen die graag in contact wil komen met mensen uit een andere cultuur en met een verschillende achtergrond.  Alle appartementen liggen binnen een loopafstand van 10 minuten naar de taalschool (tot 20 minuten in de zomer). Beddengoed is aanwezig, maar handdoeken moet je zelf meebrengen.

Je kunt een eenpersoons- of tweepersoons kamer boeken. Let er wel op dat een tweepersoonskamer alleen gereserveerd kan worden voor studenten die samen reizen. Als je samen reist met een vriend(in), maar beiden een aparte kamer wilt hebben binnen hetzelfde appartement, is dat meestal geen probleem. Geef dit wel even aan op het inschrijfformulier.

Gastgezin
Wanneer je kiest voor een verblijf bij een gastgezin zul je de gastvrijheid ervaren van een typisch Spaanse familie. Dit is zonder twijfel één van de leukste manieren om de Spaanse cultuur te leren kennen. Je krijgt je eigen slaapkamer en een sleutel van het huis, zodat je kunt komen en gaan wanneer je wilt. Op deze manier ervaar je alle aspecten van de Spaanse gastvrijheid, maar heb je toch alle vrijheid. Vanzelfsprekend is dat je jezelf wel een beetje moet aanpassen aan de huisregels en (eet)gewoonten. Het gastgezin hoeft niet altijd een standaard gezin te zijn, maar kan bijvoorbeeld ook een gescheiden vrouw (met of zonder kinderen) zijn die het leuk vindt om voor buitenlandse taalschool studenten te koken.

Het gastgezin met half pension optie is inclusief ontbijt en 1 (warme) maaltijd per dag en volpension is inclusief ontbijt en 2 (warme) maaltijden per dag. Alle gastgezinnen liggen binnen 10 minuten loopafstand naar de taalschool (tot 20 minuten in de zomer). Beddengoed is aanwezig, maar handdoeken moet je zelf meebrengen.

Je kunt een eenpersoons- of tweepersoons kamer boeken. Let er wel op dat een tweepersoonskamer alleen gereserveerd kan worden voor studenten die samen reizen.
© lingua - voorwaarden -  brochure -  groepsreizen -  contact lingua - 
 -