contact  |   login  |  kies je taal       
 
   Stay in Valencia
   Alojamiento Valencia
   Unterkunft Valencia
   Logement Valencia
   Allogi a Valencia
   Жилье в Валенсии
   Boende Valencia
 
nu boeken
spanje
san sebastian valencia
salamanca granada
barcelona malaga
madrid  
latijns amerika
follow us
       
Accommodatie in Valencia
Voor een succesvol verblijf is een gezellige, functionele en comfortabele accommodatie belangrijk. Wij doen er alles aan om dit voor je te realiseren. We selecteren elke accommodatie zorgvuldig en bezoeken deze met regelmaat. Met de meeste accommodatie verleners werken we al vele jaren samen. Kamers worden standaard gereserveerd vanaf de zondag voor de eerste cursusdag tot de zaterdag na de laatste cursusdag. In Valencia kun je ook aankomen op zaterdag zonder dat hier extra kosten voor gerekend worden. Als je dit wilt, geef dit dan aan op het inschrijfformulier. Overige extra nachten zijn beschikbaar op aanvraag.

In Valencia bieden we de volgende accommodatie types aan:
Gedeeld appartement
Gastgezin

Gedeeld appartement
De volledig uitgeruste appartementen in Valencia worden gedeeld met werkende Spanjaarden of (taalschool) studenten. Je krijgt een eigen slaapkamer waarin alles staat wat je nodig hebt; een eenpersoons- of tweepersoons bed, kledingkast, tafeltje, stoel, etc. De algemene ruimtes zoals de woonkamer en de keuken deel je met je huisgenoten. Dit is een leuke optie voor iedereen die graag in contact wil komen met mensen uit een andere cultuur en met een verschillende achtergrond. Alle appartementen liggen binnen een maximale reisafstand van 20 minuten naar de taalschool, lopend of met openbaar vervoer. Beddengoed is aanwezig, maar handdoeken moet je zelf meebrengen.

Standaard deel je het gebruik van de badkamer met je huisgenoten, maar in Valencia bieden we ook de mogelijkheid om een kamer te reserveren met privé badkamer. Voor beide opties zijn zowel eenpersoons- als tweepersoons kamers beschikbaar. Let er wel op dat een tweepersoonskamer alleen gereserveerd kan worden voor studenten die samen reizen. Als je samen reist met een vriend(in), maar beiden een aparte kamer wilt hebben binnen hetzelfde appartement, is dat meestal geen probleem. Geef dit wel even aan op het inschrijfformulier. Je moet vóór 22.00 aankomen bij je accommodatie (tot 20.00 landingstijd op Valencia (VAL) vliegveld). Kom je na die tijd aan dan ben je verplicht een airport transfer te boeken.

Gastgezin
Wanneer je kiest voor een verblijf bij een gastgezin zul je de gastvrijheid ervaren van een typisch Spaanse familie. Dit is zonder twijfel één van de leukste manieren om de Spaanse cultuur te leren kennen. Je krijgt je eigen slaapkamer en een sleutel van het huis, zodat je kunt komen en gaan wanneer je wilt. Op deze manier ervaar je alle aspecten van de Spaanse gastvrijheid, maar heb je toch alle vrijheid. Vanzelfsprekend is dat je jezelf wel een beetje moet aanpassen aan de huisregels en (eet)gewoonten. Het gastgezin hoeft niet altijd een standaard gezin te zijn, maar kan bijvoorbeeld ook een gescheiden vrouw (met of zonder kinderen) zijn die het leuk vindt om voor buitenlandse taalschool studenten te koken.

Het gastgezin met half pension optie is inclusief ontbijt en 1 (warme) maaltijd per dag en bij de vol pension optie is er nog een maaltijd inbegrepen (ontbijt, lunch en diner). Alle gastgezinnen liggen binnen een maximale reisafstand van 20 minuten naar de taalschool, lopend of met openbaar vervoer. Beddengoed is aanwezig, maar handdoeken moet je zelf meebrengen.

Je kunt een eenpersoons- of tweepersoons kamer boeken. Let er wel op dat een tweepersoonskamer alleen gereserveerd kan worden voor studenten die samen reizen.
© lingua - voorwaarden -  brochure -  groepsreizen -  contact lingua - 
 -