contact  |   login  |  kies je taal       
 
   Spanish in Guanajuato
   Español en Guanajuato
   Sprachreise Mexiko
   L'espagnol Guanajuato
   Spanska i Guanajuato
 
nu boeken
latijns amerika
mexico - guanajuato
costa rica - tamarindo
ecuador - montañita
peru - cusco
chili - santiago
argentinië - buenos aires
spanje
 
       

Spaans leren in Guanajuato

Munteenheid Mexicaanse Peso
Inwoners 120.000
Klimaat het hele jaar overdag zo’n 20-24 graden, ’s nachts kan het sterk afkoelen
Luchthaven Leon, Mexico, BJX
Korte omschrijving Guanajuato is de culturele hoofdstad van Mexico en ligt ten noorden van Mexico Stad in Centraal Mexico. Guanajuato is een kleine studentenstad met vele koloniale gebouwen, gezellige pleinen, prachtige oude huizen in vele kleuren en tunnels onder de stad. Het stadscentrum is zelfs tot Werelderfgoed verklaard door UNESCO. In de stad zijn veel musea, theaters en evenementen te vinden. Mexicanen verkopen Mexicaans eten en drinken en ambachtswerk en maken muziek op straat. Daarnaast zijn er tal van typisch Mexicaanse restaurants, cafés en terrasjes te vinden in het stadscentrum.
Hotspots De Valencia kerk, het El Pípila monument bovenop de heuvel van San Miguel, het kolossale Christusbeeld op de Cubilete heuvel, Museo de las Momías, met tientallen geconserveerde mummies.
Vrije tijd In deze universiteitsstad worden vrijwel dagelijks culturele evenementen (concerten, lezingen, theatervoorstellingen, etc.) georganiseerd. Uitgaan in één van de vele barretjes en discotheken, bezoek aan musea en kunst galerieën, golf cursus, etc.
Meer informatie http://nl.wikipedia.org/wiki/Guanajuato_%28stad%29© lingua - voorwaarden -  gratis brochure -  contact - 
 -