contact  |   login  |  kies je taal       
 
   Accommodation
   Alojamiento Tamarindo
   Unterkunft Tamarindo
   Logement Tamarindo
   Boende Tamarindo
 
nu boeken
latijns amerika
mexico - guanajuato
costa rica - tamarindo
ecuador - montaƱita
peru - cusco
chili - santiago
argentiniƫ - buenos aires
spanje
 
       

Accommodatie in Tamarindo

Voor een succesvol verblijf is een gezellige, functionele en comfortabele accommodatie belangrijk. Wij doen er alles aan om dit voor je te realiseren. We selecteren elke accommodatie zorgvuldig en bezoeken deze met regelmaat. Met de meeste accommodatie verleners werken we al vele jaren samen. Kamers worden gereserveerd vanaf de zondag voor de eerste cursusdag tot de zaterdag na de laatste cursusdag. In Tamarindo kun je ook van zondag tot zondag verblijven zonder dat hier extra kosten voor gerekend worden. Als je dit wilt, geef dit dan aan op het inschrijfformulier. Overige extra nachten zijn beschikbaar op aanvraag.

In Tamarindo bieden we de volgende accommodatie types aan:
Studenten residentie
Studenten residentie op lokatie
Studenten residentie +
Gastgezin

Studenten residentie
De standaard studentenresidentie in Playa Tamarindo is erg centraal gelegen, en bevindt zich op een steenworp aftstand van de taalschool en van het strand. De residentie ligt temidden van een mooie tropische tuin omgeven door enorme bomen. Er is ook een buitenterras met hangmatten waar de studenten makkelijk tot rust kunnen komen. De benedenverdieping van de studentenresidentie bestaat uit een grote open ruimte met gemeenschappelijke keuken, comfortabele woonkamer, en ruime eethoek. Een fijne ontmoetingsplek, waar de studenten hun maaltijden klaarmaken, hun ervaringen en Spaanse kennis delen, en van WIFI gebruik kunnen maken.

De slaapkamers zijn gedeelde ruimtes, die toegewezen worden aan enerzijds mannen of vrouwen. Elke student heeft een eigen kast. De badkamer is voorzien met douche en warm water. De ventilator zorgt voor de nodige afkoeling. Ontbijt is inbegrepen. In het geval dat de studentenresidentie niet beschikbaar is, bieden we je een alternatieve, vergelijkbare accommodatie aan.

Studenten residentie op lokatie
Deze studentenresidentie bevindt zich op de campus van de taalschool zelf. Het is nieuwbouw, met ruime woonkamer, volledig uitgeruste keuken en Airconditioning. Alle kamers worden gedeeld met 2 of 3 studenten. De residentie is voorzien van gratis Wifi. Daarnaast zijn er kluisjes aanwezig voor het opbergen van waardevolle eigendommen. Ontbijt is inbegrepen.

In het geval dat de studentenresidentie niet beschikbaar is, bieden we je een plek aan in de studentenresidentie +, of in een alternatieve, vergelijkbare accommodatie.

Studentenresidentie +
De studentenresidentie + bevindt zich op slechts 2½ straat van de taalschool en 3½ straat van het strand vandaan. Vergeleken met de standaard residentie, biedt deze residentie je wat meer luxe. Je verblijft in een smaakvol ingericht modern huis met tropische tuin en met middelgrote zwembad. Er is een volledig uitgeruste keuken, gezelige woonkamer en lounge ruimte met WIFI op de bovenverdieping.  De slaapkamers met en-suite badkamer bevatten 2 bedden, een kast en een tafel. De kamer deel je met een andere student (tenzij anders overeengekomen). De ventilator en de AC zorgen voor de nodige afkoeling. De bakamer is voorzien met douche en warm water. Ontbijt is inbegrepen.

In het geval dat de studentenresidentie niet beschikbaar is, bieden we je een alternatieve, vergelijkbare accommodatie aan.

Gastgezin
Samen leven met een Costa Ricaanse familie is een leuke manier om meer te leren over de cultuur en daarnaast een extra mogelijkheid om jouw Spaans te oefenen. De gastgezinnen zijn zorgvuldig geselecteerd om jouw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Typische gastgezinnen ontvangen één of twee studenten tegelijk in huis. Iedere student heeft een eigen slaapkamer en ontvangt ontbijt plus één andere maaltijd per dag. Je ontvangt je eigen sleutel zodat je kunt komen en gaan wanneer je wilt. De gastgezinnen beschikken doorgaans over kleinere eenvoudige huizen. Laat dit je er echter niet van weerhouden om hiervoor te kiezen. Costa Ricanen staan namelijk bekend om hun gastvrijheid.

De meerderheid van de gastgezinnen woont in de stadjes Santa Rose en Villa Real. Deze stadjes liggen op ongeveer 5 kilometer van Playa Tamarindo. Er is een goedkope busverbinding tussen deze stadjes en Tamarindo. Bussen rijden regelmatig van s’ochtends vroeg tot s’avonds laat en ook rijden er taxi’s op ieder uur van de dag. Heen en weer reizen is dus gemakkelijk. Beddengoed is aanwezig, maar handdoeken moet je zelf meebrengen.

Je kunt een eenpersoons- of tweepersoons kamer boeken. Let er wel op dat een tweepersoonskamer alleen gereserveerd kan worden voor studenten die samen reizen.
© lingua - voorwaarden -  gratis brochure -  contact - 
 -