contact  |   login  |  kies je taal       
 
   Stay in Santiago
   Alojamiento Santiago
   Unterkunft Santiago
   Logement Santiago
   Boende i Santiago
 
nu boeken
latijns amerika
mexico - guanajuato
costa rica - tamarindo
ecuador - montañita
peru - cusco
chili - santiago
argentinië - buenos aires
spanje
 
       

Accommodatie in Santiago

Voor een succesvol verblijf is een gezellige, functionele en comfortabele accommodatie belangrijk. Wij doen er alles aan om dit voor je te realiseren. We selecteren elke accommodatie zorgvuldig en bezoeken deze met regelmaat. Kamers worden gereserveerd vanaf de zondag voor de eerste cursusdag tot de zaterdag na de laatste cursusdag.

Onze accommodaties zijn beschikbaar het hele jaar door. Januari is de drukste maand in Santiago. Daarom raden wij je aan om je accommodatie ten minste 4 weken op voorhand te boeken als je van plant bent om in januari te komen. Indien je binnen 4 wilt starten, gelieve ons te contacteren zodat wij de beschikbaarheid kunnen nagaan. Wij bieden een gratis collectieve luchthaven transfer (heen) dienst met een specifieke uurrooster aan. Die transfer is exclusief voor de studenten die een accommodatie boeken.

In Santiago bieden we de volgende accommodatie types aan:
Gedeeld appartement
Gastgezin

Gedeeld appartement
Normaal gesproken zal je het appartement met een Chilieens eigenaar en misschien 1 of meerdere buitenlandse taalstudenten. Je kunt gebruik maken van de keuken, de woonkamer en wasmachine. De verschoning van het beddengoed en handdoeken en de wekelijkse kamerschoonmaak is inclusief. Al onze gedeelde appartementen liggen binnen 30 minuten reisafstand naar de school.

Je krijgt je eigen slaapkamer en deelt de badkamer met de andere huisgenoten. Je kunt een eenpersoons- of tweepersoons kamer boeken. Let er wel op dat een tweepersoonskamer alleen gereserveerd kan worden voor studenten die samen reizen.

Gastgezin
We kunnen verblijf aanbieden bij zorgvuldig geselecteerde Chileense families. Onze gastgezinnen hebben ruimschoots bewezen goed zorg te dragen voor de studenten en geven je een goed inzicht in het Chileense familie leven. Tegelijkertijd is dit een goede optie om jouw Spaans te kunnen oefenen en één van de leukste manieren om de Chileense cultuur te leren kennen. Alle gastgezinnen wonen op maximaal 30 minuten reizen naar de taalschool. Beddengoed is aanwezig, maar handdoeken moet je zelf meebrengen.

Indien je interesse hebt, bieden wij ook de mogelijkheid om in een eenpersoons- of twee persoonskamer met privé badkamer verblijven. Je kunt een eenpersoons- of tweepersoons kamer boeken. Let er wel op dat een tweepersoonskamer alleen gereserveerd kan worden voor studenten die samen reizen.


© lingua - voorwaarden -  gratis brochure -  contact - 
 -