contact  |   login  |  kies je taal       
 
   Stay in Montañita
   Alojamiento Montañita
   Unterkunft Montañita
   Logement Montañita
   Boende Montañita
 
nu boeken
latijns amerika
mexico - guanajuato
costa rica - tamarindo
ecuador - montañita
peru - cusco
chili - santiago
argentinië - buenos aires
spanje
 
       

Accommodatie in Montañita

Voor een succesvol verblijf is een gezellige, functionele en comfortabele accommodatie belangrijk. Wij doen er alles aan om dit voor je te realiseren. We selecteren elke accommodatie zorgvuldig en bezoeken deze met regelmaat. Met de meeste accommodatie verleners werken we al vele jaren samen. Kamers worden standaard gereserveerd vanaf de zondag voor de eerste cursusdag tot de zaterdag na de laatste cursusdag. In Montañita kun je ook aankomen op zaterdag zonder dat hier extra kosten voor gerekend worden. Als je dit wilt, geef dit dan aan op het inschrijfformulier. Overige extra nachten zijn beschikbaar op aanvraag.

Montañita is een klein stadje en wordt steeds populairder bij internationale toeristen. Hierdoor is de beschikbaarheid van de accommodaties beperkt. Wij raden je aan je reservering zo ver mogelijk van te voren te maken, vooral in het hoogseizoen (december-februari en juli-augustus). Mocht de accommodatie van jouw voorkeur niet beschikbaar zijn, dan doen wij altijd ons best om je een alternatieve accommodatie aan te bieden, zoals een hostel. We laten je dit uiterlijk 2 dagen na je inschrijving weten.

In Ecuador bieden we de volgende accommodatie types aan:
Cabaña
Gastgezin

Cabaña
Tijdens jouw verblijf in Montañita kunnen een verblijf in een “Eco Cabaña” van harte aanbevelen. Deze privé huisjes bieden comfort en privacy. De huisjes zijn gelegen in een rustige omgeving, op enkele minuten lopen van de school, het strand en het centrum. Ze zijn ruim opgezet en voorzien van een ventilator, privé badkamer en een eigen terras met hangmat. De meeste huisjes zijn gelegen rondom het zwembad van de taalschool en omgeven door tropische planten. Er is een gezamenlijke ruimte met een grote keuken. Beddengoed is aanwezig, maar handdoeken dien je zelf mee te nemen.

Je kunt een eenpersoons- of tweepersoons Cabaña boeken. Let er wel op dat een tweepersoons Cabaña alleen gereserveerd kan worden voor studenten die samen reizen. Ook kun je een verblijf in een Cabaña dorm boeken. We hebben een aantal cabañas met 4 bedden en een cabaña met 6 bedden. De 6 persoons dorm cabaña heeft twee badkamers en een keuken. Je deelt de algemene ruimtes in de cabaña met andere studenten.

Gastgezin
Wanneer je kiest voor een verblijf bij een gastgezin zul je de gastvrijheid ervaren van een typisch Ecuadoraanse familie. Dit is zonder twijfel één van de leukste manieren om de Ecuadoraanse cultuur te leren kennen. Realiseer je wel dat de faciliteiten eenvoudig  zijn voor Westerse begrippen. Doorgaans heb je een eigen slaapkamer, maar soms wordt deze kamer gedeeld voor een paar nachten. Je ervaart bij een verblijf in een gastgezin alle aspecten van de gastvrijheid, maar hebt toch alle vrijheid. Vanzelfsprekend is dat je jezelf wel een beetje moet aanpassen aan de huisregels en (eet)gewoonten. De half pension optie is inclusief ontbijt en 1 (warme) maaltijd per dag. Beddengoed is aanwezig, maar handdoeken moet je zelf meebrengen.

Je kunt een eenpersoons- of tweepersoons kamer boeken. Let er wel op dat een tweepersoonskamer alleen gereserveerd kan worden voor studenten die samen reizen.


© lingua - voorwaarden -  gratis brochure -  contact - 
 -