contact  |   login  |  kies je taal       
 
   Accommodation Cusco
   Alojamiento Cusco
   Unterkunft Cusco
   Logement Cuzco
   Boende Cusco Peru
 
nu boeken
latijns amerika
mexico - guanajuato
costa rica - tamarindo
ecuador - montañita
peru - cusco
chili - santiago
argentinië - buenos aires
spanje
 
       

Accommodatie in Cusco

Voor een succesvol verblijf is een gezellige, functionele en comfortabele accommodatie belangrijk. Wij doen er alles aan om dit voor je te realiseren. We selecteren elke accommodatie zorgvuldig en bezoeken deze met regelmaat. Met de meeste accommodatie verleners werken we al vele jaren samen. Kamers worden gereserveerd vanaf de zondag voor de eerste cursusdag tot de zaterdag na de laatste cursusdag.

In Cusco bieden we de volgende accommodatie types aan:
Studenten residentie
Gastgezin

Studenten residentie
Onze school in Cusco heeft 2 residentie gebouwen exclusief voor taalschool studenten. Een van de residenties zit in het zelfde gebouw als de taalschool, de andere ligt aan de andere kant van de straat, op ongeveer 3 minuten lopen van het centrale “Plaza de Armas”.

Je  hebt een eigen kamer en deelt de gezamenlijke ruimtes zoals de badkamer  woonkamer/keuken en terras met andere taalschool studenten van over de hele wereld. Er is schoonmaak personeel en een kok die dagelijks een heerlijk ontbijt en lunch bereid. Dit zit bij de prijs inbegrepen.

Tegen een kleine vergoeding kun je je je kleding laten wassen. De residenties hebben zowel een- als  tweepersoons kamers. In tegenstelling tot meeste accommodaties kun je de tweepersoonskamer ook reserveren als je alleen reist. Je wordt dan op en kamer geplaatst met een andere taalschool student van het zelfde geslacht.

Gastgezin
Als je kiest voor een verblijf bij een Peruaans gastgezin tijdens jouw studie op de taalschool, zul je er zeker van zijn dat je behandeld zult worden als een lid van de familie. Je hebt een eigen volledig ingerichte slaapkamer waarin alles staat wat je nodig hebt. De badkamer en de woonkamer deel je met de familie. Je krijgt dagelijks een ontbijt en lunch. Binnen het gastgezin kun je jouw Spaans iedere dag oefenen en zul je de vriendelijke sfeer en Peruaanse gastvrijheid ervaren.

Bij de standaard gastgezin optie, zijn de huizen relatief klein en eenvoudig, maar prima. Bij een “gastgezin+ optie” zijn de huizen doorgaans iets groter en luxer en hebben vaker een tuin.

Beddengoed is aanwezig, maar handdoeken moet je zelf meebrengen. Kleding wassen is niet inbegrepen. In Cusco brengen de meeste mensen hun was naar een (goedkope) wasserij. Meeste gastgezinnen liggen binnen de 20-30 minuten loopafstand van de school. De maximale afstand is 45 minuten lopen, 15 minuten met een (goedkope) taxi. Je kunt een eenpersoons- of tweepersoons kamer boeken. Let er wel op dat een tweepersoonskamer alleen gereserveerd kan worden voor studenten die samen reizen.


© lingua - voorwaarden -  gratis brochure -  contact - 
 -