contact  |   login  |  kies je taal       
 
   Stay in Guanajuato
   Alojamiento
   Unterkunft Guanajuato
   Logement Guanajuato
   Boende Guanajuato
 
nu boeken
latijns amerika
mexico - guanajuato
costa rica - tamarindo
ecuador - montaƱita
peru - cusco
chili - santiago
argentiniƫ - buenos aires
spanje
 
       

Accommodatie in Guanajuato

Voor een succesvol verblijf is een gezellige, functionele en comfortabele accommodatie belangrijk. Wij doen er alles aan om dit voor je te realiseren. We selecteren elke accommodatie zorgvuldig en bezoeken deze met regelmaat. Met de meeste accommodatie verleners werken we al vele jaren samen. Kamers worden gereserveerd vanaf de zondag voor de eerste cursusdag tot de zaterdag na de laatste cursusdag.

In Guanajuato bieden we de volgende accommodatie types aan:
Studenten residentie
Gastgezin

Studenten residentie
Op 5 minuten lopen van de taalschool zit de Casa Mexicana, een residentie speciaal voor studenten van de taalschool. De residentie is gevestigd in een koloniaal pand. Dit zorgt voor een typisch Mexicaanse sfeer waarin je jezelf snel thuis zal voelen samen met medestudenten van over heel de wereld. De prijs is inclusief ontbijt. Er zijn zowel éénpersoons- als tweepersoonskamers beschikbaar. De badkamer deel je, maar we hebben ook een optie beschikbaar voor een kamer met eigen douche en toilet. Beddengoed is aanwezig, maar handdoeken moet je zelf mee nemen.

Je kunt een eenpersoons- of tweepersoons kamer boeken. Let er wel op dat een tweepersoonskamer alleen gereserveerd kan worden voor studenten die samen reizen.

Gastgezin
Wanneer je kiest voor een verblijf bij een gastgezin zul je de gastvrijheid ervaren van een typisch Mexicaanse familie. Dit is zonder twijfel één van de leukste manieren om de Mexicaanse cultuur te leren kennen. Je krijgt je eigen slaapkamer en een sleutel van het huis, zodat je kunt komen en gaan wanneer je wilt. Op deze manier ervaar je alle aspecten van de Mexicaanse gastvrijheid, maar heb je toch alle vrijheid. Vanzelfsprekend is dat je jezelf wel een beetje moet aanpassen aan de huisregels en (eet)gewoonten. Het gastgezin hoeft niet altijd een standaard gezin te zijn, maar kan bijvoorbeeld ook een gescheiden vrouw (met of zonder kinderen) zijn die het leuk vindt om voor buitenlandse taalschool studenten te koken.

De half pension optie is inclusief ontbijt en 1 (warme) maaltijd per dag en volpension is inclusief ontbijt en 2 (warme) maaltijden per dag. Alle gastgezinnen liggen binnen een maximale reisafstand van 15 minuten naar de taalschool, lopend of met openbaar vervoer. Beddengoed is aanwezig, maar handdoeken moet je zelf meebrengen.

Je kunt een eenpersoons- of tweepersoons kamer boeken. Let er wel op dat een tweepersoonskamer alleen gereserveerd kan worden voor studenten die samen reizen.


© lingua - voorwaarden -  gratis brochure -  contact - 
 -