Nu boeken

Spaans leren in Barcelona

Barcelona

Als welbekende stad aan de Middellandse Zee biedt Barcelona een mix van lokale cultuur, sublieme architectuur en een bruisend uitgaansleven.

Barcelona is terecht befaamd: er valt enorm veel te beleven en te ontdekken. Er zijn zoveel leuke buurten of plazas (pleinen) dat je elke dag wel een nieuwe kunt bezoeken. Je kunt er fantastisch eten en het nachtleven biedt genoeg variëteit voor iedereen. Voor een rustige dag kun je naar het strand en als je actieve dag wilt, kun je genieten van een aantal werelberoemde attracties.

Maar Barcelona heeft zoveel te bieden dat je er ruimschoots de tijd voor moet nemen. Kom je maar voor drie dagen, dan kun je er hoogstens van proeven. Blijf je daarentegen meerdere weken, dan kun je de stad beleven zoals de lokale bevolking en het kloppende hart van Barcelona écht leren kennen. Het openbaar vervoer is ook uitstekend, wat het heel eenvoudig maakt om zelf op onderzoek uit te gaan.

Van een overbekende attractie zoals de Sagrada Familia tot een minder toeristische stadswijk, als je er de tijd voor neemt zal Barcelona je al haar charmes tonen. Maar Barcelona is bovenal trots op haar bruisende cultuur. Dat voel je overal om je heen. En hoe meer je je Spaans oefent, hoe meer je ervan zult genieten.

Sagrada Familia

Gaudi's meesterwerk is al meer dan een eeuw in aanbouw. De naar de hemel reikende torens fungeren als oriëntatiepunt in de stad en de artistieke details zijn uniek in de wereld. Simpel gezegd, La Sagrada Familia is niet te missen voor iedereen die Barcelona bezoekt.

Strand van Barceloneta

Het gouden strand van Barceloneta is omringd door bars en restaurants, waar de sfeer ontspannen of levendig is afhankelijk van wat je zoekt. Kom hier om te zonnen en te zwemmen, of kom eind van de middag en blijf tot lang in de avond chillen in een van de chiringuitos (strandbars).

FC Barcelona

's Werelds beroemdste voetbalclub voert een show op, of je een live wedstrijd bezoekt of niet. Volg een rondleiding door Camp Nou, het ‘heilige’ stadion, of koop kaartjes voor een wedstrijd. Het is hoe dan ook een inspirerende ervaring.

Gotische wijk

Het historische hart van Barcelona is een schitterende mix van winkels, bars, pleinen en elegante architectuur. Hier kun je zonder plattegrond op verkenning gaan en steeds weer op nieuwe verrassingen stuiten. Verblijf een paar weken in Barcelona en ontdek je persoonlijke favorieten in dit oude culturele centrum.

Park Guëll

Vreemde kleuren en unieke mozaïeken liggen verspreid over Park Guëll, een rustige plek om rond te hangen en uit te kijken over de stad. Dit park is meer dan een eeuw geleden ontworpen door Gaudi en misschien wel 's werelds meest unieke park; een plek waar je beslist terug komt.

Ons jaarlijks kerstdiner

Dec 19, 2023

Kerstmis is niet om de hoek, het is al hier! De straten van Barcelona worden al verlicht door de ker...

Meer informatie

NIEUW avondcursus Spaans in Barcelona - start januari 2024

Dec 07, 2023

Woon je, of ben je van plan te gaan wonen in Barcelona en denk je dat je na je werk, stage of (Erasm...

Meer informatie

Onze taalschool in Barcelona

Er kleeft een speciale Catalaanse sfeer aan Linguaschools Barcelona. Het modernistisch gebouw is typerend voor de stad in de late 19e eeuw, terwijl de tuin ruimte biedt om te ontspannen met nieuwe vrienden tijdens een kopje koffie. De school is gelegen in het hart van de stad en omringt je met alles wat Barcelona te bieden heeft. Veel populaire attracties liggen op loopafstand, maar de buurt heeft ook zijn eigen lokale sfeer met cafés en smalle steegjes in overvloed.

Dus er zijn veel verschillende plekken waar je naartoe kunt als je een pauze hebt tussen de lessen. Er is ook goede Wi-Fi als je contact wilt opnemen met het thuisfront. Avond- en weekendactiviteiten helpen je om de regio echt te beleven, van paella- en tapasavonden tot flamenco- en salsalessen, plus excursies naar plaatsen zoals Figueres, Girona of de wijnregio's. Maar het allerbelangrijkste is dat Linguaschools Barcelona een relaxte basis is in een bruisende stad. Hier vind je rust en stilte, wat perfect is als je echt Spaans wilt leren.

KLASLOKALEN 10 klaslokalen met daglicht en airconditioning
ACCREDITATIES Instituto Cervantes, FEDELE, Bildungsurlaub, DELE examencentrum, CSN, SIELE, Kamer van Koophandel Madrid, Erasmus+, Universitat de Barcelona
LOCATIE 5 minuten lopen van Plaza de Catalunya
MULTIMEDIA alle klaslokalen hebben digitale projectoren
OPENBARE RUIMTES privétuin en 2 dakterrassen
OVERIGE FACILITEITEN Wi-Fi, gratis computergebruik, bibliotheek, snacks en koffiemachines, bagage-opslag
TALEN GESPROKEN DOOR PERSONEEL Engels, Spaans, Frans, Duits, Russisch, Nederlands, Italiaans

Nationaliteiten mix

13%
DE
9%
NL
6%
Z Korea
8%
Oost-EU
6%
VK
8%
VS&CAN
8%
Azië
11%
Overig West-EU
26%
Anders
5%
Scand

Leeftijden

icon course

Cursussen Spaans in Barcelona

We bieden een verscheidenheid aan taalcursussen Spaans bij Linguaschools Barcelona, zodat er iets is voor elk taalniveau en beschikbare tijd, vanaf 1 week tot een heel jaar. Intensieve cursussen met kleine groepen zijn er in 20 of 30 uur per week, met de mogelijkheid om ook enkele individuele lessen te nemen. Een semi-intensieve 10 uur per week taalcursus is ook beschikbaar, plus een specifieke Spaanse conversatiecursus.

Degenen die al in Spanje wonen en weinig tijd hebben -bijvoorbeeld mensen die werken, stage lopen, Erasmus-studenten en au-pairs - kunnen een semi-intensieve taalcursus overwegen, zoals de extensief  4, met 2 lessen op 2 avonden per week gedurende 12 weken. Zoals bij de meeste Linguaschools worden in Barcelona ook verschillende officiële Spaanse examen voorbereidingscursussen en privélessen aangeboden.

GROEPSGROOTTE Max. 10 in een groep
LESDUUR 1 les = 55 minuten
MINIMUM LEEFTIJD 16 jaar

Intensieve taalcursus

Meer informatie
Intensief 20 en Intensief 25
Intensief 20
Intensief 30
Long term Intensive

Combinatie taalcursus

Meer informatie
Intensief 20+5
Intensief 20+10

Individuele taalcursus

Meer informatie
Individueel 10 en Individueel 20
Individuele lessen op maat
Semi-individuele lessen op maat

Semi-intensieve taalcursus

Meer informatie
Intensief 10
Conversatie 10
(max. 6 studenten in een groep)
Intensief 8
Extensief 4
(max. 12 studenten in een groep)

Examen voorbereiding

Meer informatie
DELE examenvoorbereiding
DELE 10 (individueel)
DELE 20+5
SIELE examenvoorbereiding
Examenvoorbereiding KvK Madrid

Online Spaans met Linguaschools

Meer informatie
Extensief 4 online (groep)
Individueel 10 online

Houd er rekening mee dat de taalschool op feestdagen gesloten is. De helft van de gemiste groepslessen wordt in de regel in dezelfde week ingehaald.

Accommodatie 

Voel je thuis in Barcelona. Alle accommodatie is veilig, comfortabel en leent zich prima om Spaans te studeren. Je hebt je eigen kamer en sleutel voor de hoofdingang, hetzij in een gedeeld appartement hetzij in een gastgezin. Je bent dus vrij om te komen en gaan wanneer je wilt. Er is Wi-Fi, een keuken, badkamer, woonkamer en alle nodige voorzieningen. 

Beschikbaarheid Het hele jaar door
Afstand 25 minuten loop afstand
Gedeeld met Locals en/of taalschool studenten
Gedeeld appartement Standaard een- en tweepersoonskamer
Gedeeld appartement Grote eenpersoonskamer
25 minuten loopafstand
Met eigen badkamer Een- en tweepersoonskamer
Gelimiteerde beschikbaarheid
Beschikbaarheid Het hele jaar door
Afstand 25 minuten loop afstand
Gedeeld met Locals en/of taalschool studenten
Gastgezin Eenpersoons- en tweepersoonskamer met ontbijt
Gastgezin Eenpersoons- en tweepersoonskamer met halfpension
Gastgezin Een- en tweepersoonskamer met volpension

Voor een vlotte check-in dien je bij je accommodatie aan te komen vóór 22.00 u (landingstijd vóór 20.00 u op de luchthaven van Barcelona (BCN) ). Arriveer je later, dan kan het zijn dat je een luchthaven transfer moet reserveren of dat er een toeslag voor laat inchecken wordt berekend.

Reviews en ervaringen

Aitalina
Yakutia, Russia
Aitalina and her life at Linguaschools
Meet Aitalina (26), she comes from the Republic of Sakha (Yakutia). She likes reading books, dancing bachata and salsa, cooking, listening to music, playing volleyball and watching series. Before she ...
Lees meer
Naoshi
Yokohama, Japan
Naoshi and his life at Linguaschools
This is Naoshi (38), he was born in Singapore but when he was 7 years old he moved with his family to Yokohama in Japan. Yokohama has a very nice port just like Barcelona. He works as a Digital Imagin...
Lees meer
Linguaschools Spanish courses in Barcelona
Jared White reviewed:
★★★★★
Barcelona, 08009, Passatge Permanyer, 17
Linguaschools Spanish courses in Barcelona
Minwoo reviewed:
★★★★★
Barcelona, 08009, Passatge Permanyer, 17
Bekijk alle reviews

Activiteiten 

Barcelona zit vol hoogtepunten, van wereldberoemde attracties tot unieke lokale ervaringen.

In Barcelona is er altijd ergens iets nieuws om te ontdekken en uit te proberen. Doordeweeks organiseert de school welkomstdrankjes, picknicks en tapas tours. En kijk vervolgens uit naar weekend dagtochten naar Girona, Sitges en een hike op Tibidabo. Al deze leuke activiteiten helpen je om je Spaans verder te verbeteren en de cultuur te leren kennen als een local.

Week Welkomst sangría

Week Tapas tour

Week Beachvolleybal

Week Picknick

Weekend Trip naar Sitges

Weekend Hike naar Tibidabo

Weekend Trip naar Girona

Weekend Boottocht

Laatste activiteiten

Activiteiten in Barcelona Barcelona Spanje

Proef de Kerstsfeer!

Hoewel het waar is dat Barcelona niet de enorme kerstmarkten en ijsbanen heeft zoals andere Europese steden, staan Spanjaarden erom bekend elke reden aan te grijpen om eropuit te gaan. En is dat niet ...

Meer informatie

Activiteiten in Barcelona Barcelona Stranden Spanje sitges

Genieten van een dag Sitges

Heb je al een keer eerder gehoord van de stad Sitges? De artistieke reputatie van Sitges kent zijn oorsprong in de late 19e eeuw, toen de Spaanse schilder Santiago Rusiñol er 's zomers verbleef, we ...

Meer informatie

Activiteiten in Barcelona pottery

Fantastische workshop pottenbakken

In juli namen we deel aan een workshop voor onze studenten. Deze workshop was gericht op studenten die geïnteresseerd zijn in het werken met keramiek. In het eerste uur legde de docent de kneedtech ...

Meer informatie

Komende activiteiten

Mar 28, 2024

Cine Linguaschools

We’ll see the Spanish movie “Diecisiete” with English subtitles. We meet at the school, in the classroom Poblenou at 18:30h. Minimum 8 students.

Meer informatie

Mar 30, 2024

Discovering Terrassa

We’ll check out the city of Terrassa. We meet at 10:00h at the gate of the passage of the school, in Carrer Roger de Llúria. The price is for the round-trip train ticket. Pay at reception by Thursday. ...

Meer informatie

Apr 03, 2024

Guided tour of Gracia

We meet at 18:30h in front of the school. The price includes a drink afterwards. Minimum 6 students. Pay at reception before Tuesday.

Meer informatie